Nevşehir 1.Amatör küme takımlarından Görespor, yeni sezon öncesi  Afganistanlı Oyuncu Omid Nasib'i Transfer Ederek takımını güçlendirdi.

Aslen, Özbek Türkü olan ve Afganistan Milli Takımında oynayan başarılı futbolcunun transferi hakkında FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Görespor Kulüp Başkanı Ahmet Ceylan, " Afganistan Milli takım oyuncusu Omid Nasib için yurt dışı transfer işlemlerini başlattık. Takımımıza şimdiden hayırlı olsun" dedi. Kulüp Başkanı Ceylan, "Görespor'a bir final yakışır ama, biz bu sene için Play Oflara kalmayı hedefliyoruz" dedi.

 Omid Nasib 25 Yaşında, Forvet, Forvet arkası ve orta saha oynuyor.

Önceki takımı Afganistan Premier lig takımlarından Önceki sene şampiyon olan Simorgh Alborz takımında oynuyordu.

Forvet ve Forvet arkası oynayabilen 25 yaşındaki Afganistanlı Başarılı Oyuncu Omid Nasib, Görespor'a transfer olduğum için şuan çok mutluyum. Öncelikle Transferimde emeği geçen Görespor Kulüp Başkanı Ahmet Ceylan'a, Yine Göre spor Futbol takımında transfer olduğum için beni bizzat arayan, mesaj atan, beğenen ve yorum yapan değerli hocalarım ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Sizi yanıma gördüğümde gerçekten güçlenirim , Hepinizi çok çok seviyorum. 
OMİD NASİB




Haber: Mustafa Ferveren