Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisinde futbolcularla birlikte seremoniye çıkan çocuklardan birisi Nevşehirlilerin çok yakından tanıdığı bir ismin oğluydu. 

Galatasaray, haftanın en önemli maçında Beşiktaş'ı kendi sahasında 2-0'lık skorla mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki rakibinden 3 puanı alırken maç öncesi  futbolcularla birlikte seremoniye çıkan çocuklardan birisi KAPTİD Başkanı Turizmci Yakup Dinler'in oğlu 6 yaşındaki Mustafa Dinler'den başkası değildi.

Galatasaraylı Minik Mustafa derbi maçı öncesinde Türk Telekom Stadı'ndaki seremoniye gönül verdiği sarı kırmızılı formayla ama Beşiktaşlı Tosiç'in elini tutarak çıktı. Ürgüplü Minik Mustafa maça çıkarken Tosiç'in kulağına ne söyledi bilinmez ama şampiyonluk yolunda böylesine önemli bir maçta hata yarapak hem penaltıya sebebiyet verdi hemde kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı. 

Maç sonunda açıklamada bulunan KAPTİD Başkanı Yakup Dinler; " Ben oğlum Mustafa ile bugün İstanbul’da tabiri caizse çifte şampiyonluk kutladık! Hem şehrimizin takımı Nevşehirspor'u 3.lige çıkması dolayısıyla kutluyorum hemde Galatasaray'ı şampiyonluk yolunda ki bu önemli maçta aldığı net galibiyeti için kutluyorum. Ben ve oğlum çok mutluyuz. Nevşehirspor'umuza ve Galatasarayımıza hayırlı olsun" dedi.