17 Ekim 2014 tarihinde Ankara Sincan İlçe Spor salonunda başlayan 11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası 19 Ekim sabah seansında yapılan final müsabakaları ile sona erdi. 75 kulüpten 150’ye yakın sporcunun katıldığı şampiyonada minik sporcularımızın göstermiş oldukları mücadele izleyenlerden alkış aldı.Müsabakalarda Gülşehir gençlik spor kulübü sporcuları Ali Berat SÖNMEZ ,Hüseyin DAVARCI çifti zorlu müsabakalardan sonra Türkiye 3.sü oldular.Yarışmalarda Ankara ekibi 1. olurken Manisa ekibi 2.olmuşlardır.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Antrönör Turgut Sönmez;
Başarılı sporcularımıza maddi ve manevi yıl boyu destek olan ve onları haftanın 7 günü antrenmalarla hazırlayan antrenör Erol SİPAHİOĞLU , Ümit PALA ya teşekkür eder başarılarını devamını dileriz.dedi.
Sponsorlarımızdan Yalap Bims’in sahibi Zafer YALAP Fatih Hilal kent kooparatif başkanı Mustafa EDİBALİ Kardeşler tesisatın sahibi Mükremin Beye,Gülşehir Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erkan URGENÇ’e Halk eğitim merkezi müdürü Sadi TERLEMEZ’e Gülşehir Gençlik ve Spor kulübü yönetimi olarak Gülşehir gençliğinin sportif faliyetler alanında ufkunu açtığı için teşekkür eder desteklerinin devamını dileriz.dedi.

Türkiye 3.’sü Badmintoncular Kupa ve hediyelerini 29 Ekim Cumhuriyet bayramında düzenlenen törende aldılar.

Kaynak: Gülşehir Haber .net 

20141029_104155