Gülşehir Belediye Spor Futbol Takımı ı sporcuları yöneticiler ile Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun ile kahvaltıda buluştu

 

Gülşehir Belediye spor yeni sezonda başarı sözü verdi.

 

Gülşehir Belediye Spor Futbol Takımı yeni yönetim ile başladığı sezonda başarı sözü verdi.

 

Sezonun ikinci haftasında oynanan Göreme spor maçı öncesi Mantarkaya Tesislerinde kahvaltıda buluşan sporcu ve yöneticiler, Gülşehir i futbol branşında en iyi yere taşımak istediklerini belirttiler.

 

Kahvaltıya katılan Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, aynı zamanda kulüp fahri başkanı olarak, futbolculardan başarı sözü aldı.

Başkan Dursun yaptığı konuşmada  ‘’Yeni sezonun takımımıza, ilçemize ve Türk sporuna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi. Kendisinin de bir dönem kulüp başkanlığı yaptığını belirten Dursun, ‘’ 2009 yılında kurduğumuz bu kulübü futbol branşının dışında tutmayı düşünmüştük. Futbolun ne kadar emek istediğini, ne tür fedakarlıklar istediğini bilenlerdenim. Fakat ilçemizi bu branşta temsil eden takımımızın olmaması üzerine gelen talepler doğrultusunda futbol şubemizi açtık.

İlk yılımızda ikinci amatör kümede final oynama başarısı gösteren takımımız, ikinci yılında ipi göğüsleyerek şampiyonluğa ulaştı.

Günümüz Türkiye sinde futbola olan bakış açısının da değişmesi ile tüm kulüpler bu işi daha da ciddiye alarak başarıya ulaşma çabasındalar. İlimizde bulunan amatör kulüpler de kendilerini yenileyerek büyük ilerleme kaydettiler. İşimiz kolay değil ama başaracak gücümüz var. İnanıyorum ki sezon sonunda gülen taraf biz olacağız.’’ Dedi.

Dursun ayrıca Fair Play anlamında da takımdan beklentileri olduğunu belirterek,’’Öncelikle centilmenlik çerçevesinde başarılı olmanızı istiyorum. Elbette şampiyon olmak güzel ama olamaz isek bile Gülşehir Belediye Sporun adından her anlamda övgü ile bahsettirelim’’ dedi.

Kulüp yönetiminin de değiştiğini belirten Dursun, yeni başkan Ahmet Kadir Kerman’ın bu işi en iyi yapacağına inandığını belirterek, yönetime, teknik heyete ve sporculara başarılar diledi.

 

 

Gülşehir Belediye Spor Başkanı Ahmet Kadir Kerman ise yaptığı konuşmada, Gülşehir i sportif faaliyetlerde en iyi şekilde temsil etmek için görevi devraldığını belirtti. Özellikle ilçeyi futbolda temsil eden tek kulüp olmaları nedeniyle sorumluluklarının bir hayli fazla olduğunu belirten Kerman, ‘’ Gülşehir Futbola aç. Bunun bilinci ile tribünlerden uzak kalmış tüm sporseverleri tekrar takımlarını desteklemek üzere statlara bekliyoruz.  Gençlerimizi spora yönelterek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak arzusundayız. Ben, başta teknik direktörümüz Uğur Güler olmak üzere tüm futbolcu kardeşlerime inanıyorum. İlk maçta inanılmaz zevk aldım. Galip gelmenin ötesinde oynadıkları disiplinli futbol, hırs, birlik ve beraberlik futbol adına kulübümüz adına güzel şeylerdi.’’ Dedi.

 

Kulüp idaresi ile ilgili de açıklamalar yapan Kerman, kimseye yük olmak istemediklerini belirterek, yönetimde ki bir çok kişinin sporun içinden gediklerini söyledi. Başarı için herkesin birlik içinde çalışması gerektiğini söyleyen Kerman, okullardaki beden eğitimi öğretmenlerinden diğer kulüp temsilcilerine kadar herkesin birbirine destek olmalarını, bu sayede Gülşehir in sportif alanda adından en iyi şekilde bahsettirebileceklerini belirtti.

 

Kerman ayrıca İlçemizde bulunan eski halı sahanın Belediye Başkanı Mustafa Dursun dan kulübe tahsis edilmesi konusunda söz aldıklarını belirterek, burasını sporcuların faydalanabileceği iyi bir tesis haline getirip, Süper Lig maçlarını yayınlayarak da kulübe gelir sağlamak amacında olduklarını dile getirdi.

 

Kulüp başkan yardımcısı Kamil Buz ise, hedeflerinin Bal Ligi olduğunu, bunu başarmak içinde tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi. Buz ayrıca herkese kapılarının açık olduğunu, polemiklerden, sürtüşmelerden, siyasetten uzak, sadece sporun düşünüldüğü bir ortam yaratma çabasında olduklarını söyledi.

Kaynak:Gulsehir Haber