Nevşehir amatör kümede mücadele eden Gülşehir Belediyesporun Başkanı Raşit Kılıçkaya ve forma sponsoru Kardeşler Tesisat Firması sahibi Mükremin Kalay, İlçe Kaymakamı Murat Ertekini ziyaret ederek Gülşehir Belediyesporun formasını hediye etti.
            Güşehir Kaymakamı Murat Ertekin' in isminin yazılı olduğu 50 sırt numaralı formayı kabul eden Kaymakam Ertekin, Gülşehir Belediyespor oyuncuları ve yöneticilerine  Nevşehir amatör küme futbol mücadelesinde başarı dileklerinde bulunarak, forma sponsoru Kardeşler Tesisat firması yöneticisi Mükremin Kalay'a teşekkür etti.
            Kaymakam Ertekin'e  takımın son durumu, amatör ligler ve Gülşehir Belediyesporun hedefleri hakkında bilgi veren Gülşehir Belediyespor Başkanı Raşit Kılıçkaya, bu sene çok iyi bir takım oluşturduklarını söyledi. Başarının kalıcı olması için takımı altyapıdan yetişen gençlerden oluşturmaya özen gösterdiklerini dile getiren Kılıçkaya, hazırlık maçlarında iyi bir performans sergilemeyi başaran Gülşehir Belediyespor takımı olarak bu yıl Nevşehir Amatör Liginde mücadele edeceklerini ve turnuva sonrası bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini kaydetti.