Nevşehir'in Avanos İlçesinde Nevşehirli eski Milli Futbolcu Veysel Cihan'ın sahibi olduğu Kapadokya Sofrası Resturantta Nevşehirspor kulübü kadrosunun tamamının katılımlarında özel bir yemek verdi.

Yemekte Birlik ve beraberlik mesajları veren Veysel Cihan yeni sezonda Nevşehirsporlu futbolcu ve teknik kadroya başarı dileğinde bulundu.

Nevşehirsporun kendisinde çok özel yeri olduğunu belirten ünlü futbolcu Veysel Cihan,Formasını Islatmakla onur duyduğum Memleketimin takımını artık Profosyonel liglerde görmeyi çok arzu ettiğini belirterek giydiğiniz formanın ve Nevşehirspor camiasının değerini bilerek, bu sene tüm şehir olarak omuz omuza verilerek Şampiyon olacaklarına olan inancını dile getirdi. 

Cihan, Nevşehirspor'un gerek başarılı futbolcu kadrosu gerek Başarılı ve tecrübeleriyle Teknik Diektör Erol Azgın hocam ve İdari Menajer İsmet Savcılıoğlu ile özlenen şampiyonluğun bu yıl geleceğini belirterek bu kadronun kurulmasını sağlayan başta Kulüp Başkanımız Muzaffer Leblebici Başkanıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.