TFF 3.Lig 1.Grup müsabakasında Nevşehir Belediyespor, Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor karşısında 3 puan kaybetti. Liderlik için çıktığı ve ev sahibi olduğu maçtan 2-1 yenik ayrıldı.

Maç öncesi güzel bir hava ve takımına destek vermek için gelen binlerce kırmızı-beyazlı taraftarın Gazi stadında oluşturduğu renkli görüntüler vardı.

Ligin 22. haftasına lider çıkan Nevşehir Belediyespor, Nazilli Belediyespor ile Gazi stadında karşı karşıya geldi.

Nevşehir Belediyespor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasını Hatay Bölgesinden B Klasman hakemi Hamit Basık yönetti. Ve maça hakem Hamit Basık'ın berbat yönetimi damga vurdu. Hem rakip takım oyunucularının ofsayt pozisyonuna devam diyerek golünü verdi, hemde takımımızın iki net penaltı pozisyonlarını görmemezlikten geldi. Karşılaşmanın tamamına yakınında idaresini kaybeden hakem maçta 2 kırmızı kart gösterirken taraftarların kendisine tepkisi büyük oldu.

Maça taraftar desteğinize arkasına alarak hızlı başlayan Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Ahmet Can Arık'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Daha sonrada ataklarını sürdüren ev sahibi Nevşehir Belediyespor bu pozisyonlardan yararlanamayınca Hatay Bölgesinden Hamit Basık'ın   yönettiği mücadelenin ilk yarısı 1-0 Nevşehir Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Rakibin 2 pozisyonu vardı, ikisi de gol oldu

Maçın ikinci yarısında Nazilli Belediyespor maçın 61.dakikasında Sergen’in kaydettiği gol ile maçta eşitliği sağlarken 73.dakikada ise Görkem’in kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçti. Maçın 90.dakikasında Nazilli Belediyespor’dan Görkem kırmızı kart ile atılırken Nevşehir Belediyespor’dan ise Uğur Durmuş yedek kulübesinde maçın hakemine itirazının ardından ikinci sarı karttan kırmızı kart ile sahadan atıldı. Maçın son dakikalarında ise girdiği sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan, iki pozisyonda topu direkten dönen Kırmızı-Beyazlı ekibimiz adeta saç baş yoldurdu. Maçın suzatma dakikalarında Nazilli Belediyespor da Görkem kırmızı kart gördü. Ekibimizde ise Uğur Durmuş çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma Nazilli Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Haftaya lider olarak giren Nevşehir Belediyespor, bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında kan kaybetti.

Ekibimiz önümüzdeki hafta deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşılaşırken, Trabzon Hekimoğlu ise haftaı Bay olarak geçirecek.

Liderlik gitti ama hala umudumuz sürüyor...

Daha henüz önümüzde bir çok maçlar var. Kaybettiğimiz çok şey yok. Trabzon Hekimoğlu daha Nevşehir'e gelecek ve Nazilli'ye gidecek. Önemli olan bu maçtan ders çıkartmak ve Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam etmek gerekiyor. 

22. Hafta karşılaşmaları:

Şile Yıldız 1- H.Trabzon 3

Tirespor 0 - A. Hopa 0

Karaköprü 5 -0 Körfez

Nevşehir 1 -2 Nazilli

Erbaa 3-1 Batman

Ergene 2-0 Yomra

Gebze 0- 1Tepecik

Silivri 1-1 Erzin

Bay: Kozan Belediyespor

23. Hafta Programı

23 Şubat Cumartesi

13.30    Tepecik-Ergene

24 Şubat Pazar

13.00    Yomraspor-Erbaa

13.00    Batman-Şile Yıl.

13.00    Hopa- Nevşehir

13.00    Erzin- Gebze

13.30    Nazilli-K.Köprü

13.30    Körfez- Silivri

13.30    Kozan-Tire 1922

Bay: Hekimoğlu Trabzon

Haber: Mustafa Ferveren