NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Sporun alt yapısının güçlendirilmesi ve desteklenmesi konusunda önemli bir adım atan Kapadokya Spor Kulübü Galatasaray Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Hamza Hamzaoğlu ve Antalya Spor Teknik Direktörlüğüne getirilen Hami Mandıralı’ya başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Av. Hüsnü Güneş, geçtiğimiz ay ilimizde düzenlenen Kapadokya Spor Kulübünün resmi açılış programına katılan her iki teknik adamın Türk futboluna daha katacak çok şeyler olduğunun inancında olduklarını dile getirdi.

Güneş, “İlimizde sporun alt yapısının güçlendirilmesi ve Sporcularımızın maddi – manevi desteklenerek yeni başarıların ilimize kazandırılması için kurduğumuz Kapadokya Spor Kulübümüzün resmi açılışına büyük bir nezaket göstererek katılan Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray Teknik Direktörlüğüne, Hami Mandıralı’nın ise Antalya Spor teknik direktörlüğüne getirilmeleri bizleri de mutlu etti. Mütevazı kişilikleri ve Türk futboluna yaptıkları önemli katkıların süreceğine inandığımız her iki teknik adama görevlerinde başarılar diliyorum. Her iki teknik adamın kulüplerinde önemli başarılara imza atacaklarından hiçbir endişemiz bulunmamaktadır” açıklamalarında bulundu.