Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu akşam CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk oluyor...

Program saat 21.00'de başladı.... Aziz Yıldırım'ın açıklamarını buradan canlı takip edebilirsiniz.

AZİZ YILDIRIM KONUŞUYOR / CANLI TAKİP

HAPİSTEN KORKMUYORUM

Şu anda kamuoyu gibi biz de bekliyoruz. Gerekli itirazımızı yaptık. Şu anda ben de bekliyorum. Çok da önemli değil. Benim hapis yatmam ya da yatmamam önemli değil. Biz hapisten korkmuyoruz. Biz dava adamıyız.Eğer inanıyorsanız, eğer suçsuz olduğunuzu biliyorsanız, hapis yatmanın bir önemi yok. İnsanların vicdanında aklanmak önemli.

BENİ ERGENEKON'A BAĞLAMAYA ÇALIŞTILAR

Beni Ergenekon davasına bağlamaya çalıştılar. Paşalarla yakınlığımdan dolayı. Ama baktılar, bir şey bulamadılar. Diyorlar ki Aziz Yıldırım ihaleler aldı, silah satıyor. Nerede 15 senedir? Neden ortaya çıkmıyor?

17 ARALIK'TA BİR OPERASYONDUR

 17 Aralık'ta yapılan bir operasyondur. Ülkenin genel durumu üzerinde kendimizi odaklıyoruz. Bugün Ergenekon,, Balyoz, Oda TV, Cübbeli Ahmet davası... Yani özel mahkemelerde yargılananların hukuksuz yargılandıklarını beyan ediyoruz. 17 Aralık'ta yapılan bu hadiseyi kınıyoruz. 

Adil yargılanma yapılsa hepimiz kabul ederiz. Önce hakkınızı savunacaksınız biz hakkımızı savunamadık. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Kanunsuz olarak benim bir sürü resimlerim çıktı. Bir algı oluşturuldu. Kanun, mahkeme, savcı eldeki belgerlere göre yargılanmalı ve bu kamuoyu ile paylaşılmalı. Ben 10. günde hala neyle suçlandığımı bilmiyordum. Suç varsa savcılık mahkeme görevini yapar.

EMENİKE'NİN GÖRÜNTÜLERİ NEREDE?

Emenike'nin para sayma görüntülerinin olduğu söylendi. Nerede bu görüntüler? Siyah çantalar gidiyormuş. Nerede bu çantalar? Balyoz, Oda Tv, Cübbeli Ahmet Hoca gibi davaların tamamında itibarsızlaştırma yapıldı bireylere

ASLINDA ÖZ'ÜN DAVASI

Mehmet Berk davanın aslında Zekeriya Öz'ün davası olduğunu ancak kendisinin Galatasaraylı olduğu için davanın kendisine devredildiğini söyledi"

DEVAM EDİYOR...