Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor, kendi sahasında Kürkçülerspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürürken, yakaladığı seriden dolayı oyuncuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi.

Nevşehirspor Teknik direktörü Cüneyt Tiryaki gözetiminde Nar tesislerinde Adana temsilcisi Kürkçülerspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Beyazlı oyuncularda moraller üst düzeyde. Teknik direktör Tiryaki, ligde 5 maçta 1 beraberlik ve dört galibiyet elde ederek iyi bir çıkış yakaladıklarını, bu nedenle de oyuncularının morallerinin üst düzeyde olduğunu söyledi. Yakaladıkları seriye Kürkçülerspor maçıyla devam ettirmeyi planladıklarını dile getiren Tiryaki, ‘’Bunun için çok iyi çalışıyoruz. Güçlü rakibimizi kendi evimizde mağlup edip ardından ligin şampiyonlukta iddialı önemli rakiplerimizden Yozgatspor maçını düşünmenin hesapları içindeyiz. Bu yüzden bu haftayı kayıpsız atlatarak mutlak 3 paun hedefiyle çıkacağımız maçı alıp sakatlık yada kart cezası gibi herhangi bir fire vermeden yolumuza ilerlemeyi istiyoruz. İnşallah her şey bizim istediğimiz gibi olur’’ dedi.

Tiryaki: "Rehavet istemiyorum..."

Nevşehirspor Teknik direktörü Cüneyt Tiryaki , "Adana temsilcisi Kürkçülerspor ’un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu bu zorlu müsabakada rehavete kapılmadan sahaya çıkmaları gerektiğini söyledi.  Ligin ilk beş haftalık periyotta güçlü rakiplerle karşılaştıklarını ifade eden Tiryaki, sırasıyla grubumuzun dişli rakipleri Aksarayspor, Kilis Belediye Spor, Kayseri Şekerspor ve son olarak Kadirli Demirspor gibi önemli takımları yenerek buralara geldiklerinin altını çizdi. Grubumuzda yakaladığımız liderliğin lig sonuna kadar devam ederek mutlu sona ulaşmak için topyekün mücadele vermemiz gerekiyor. Bu yüzden herkesin gerekli özveriyi göstermelerini bekliyorum. Tüm Nevşehirspor taraftarlaırmızı pazar günü oynayacağımız maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Ben ve oyuncularım sahada  sizlerde trübünlerde Rakiplerimize efsane Nevşehirspor kim gösterelim. Unutma Sen yoksan bir kişi eksiğiz" dedi.

Lidere yakışır mücadele edip kazanmalıyız!
Şu ana kadar ligde 5 maçta 13 puan topladıklarını hatırlatan Tiryaki, ‘’Bu bizi kesinlikle rehavete sokmamalı. Bütün maçlarımıza aynı ciddiyet hazırlanmalı ve çıkmalıyız. İlk beş haftalık maçlar sonrasında lider olarak çıkacağımız Kürkçülerspor maçı bizim için zor geçecek. Çünkü rakibimiz de gerçekten çok iyi oyuncu kadrosuna sahip ve bizim de gücümüzün farkındalar. Ona göre hazırlanacaklar. Biz oyuncularımıza sürekli rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Maç oynanmadan kazanılmaz ve rakibin büyüğü küçüğü yoktur. Rakip rakiptir. Bu nedenle oyuncularımızı motivasyon açısında bu maça iyi hazırlamaya çalışıyoruz’’ dedi.  

Öte yandan pazar günü oynanacak olan Nevşehirspor GK - Kürkçülerspor karşılaşmasını Mersin Bölgesinden Ali Rıza Altınbakur yönetecek.

Haydi Nevşehir'im Bayrağını, atkını al sevdana koş.

3.Lig aşkına saat 14.00 de herkes stada !!!

Yozgatspor maçı öncesinde Kırmızı-Beyazlı takım bu müsabakayı mutlak galibiyetle bitirmek zorunda. Öyleyse; `Tribünler dolsun, 3 puan Nevşehir`in olsun!` 

Nevşehirspor-Kürkçülerspor
29 Ekim 2017 Pazar Günü
Gazi Stadında
Saat:14:00
Haydi tam zamanı şimdi...

Pazar Günü Gazi stadında içtima var!
Nevşehirspor Pazar Günü İçtima alacak: Acıgöllüsü, Avanoslusu, Derinkuyulusu, Gülşehirlisi, Hacıbektaşlısı, Kozaklılısı, Ürgüplüsü Nevşehirliyim diyen herkesi 3.Lig yolunda takımına sahip çıkarak trübünde ki yerlerini almasını bekliyoruz. 


Türkiye Bölgesel Amatör Lig Grup 5 Puan Durumu









Haber: Mustafa Ferveren