BAL Liginde 3. Ligi hedefleyen iki takımın nefesleri kesecek karşılaşmasında Kırmızı-Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor Osmaniyespor'u Gazi stadında misafir edecek....Güçlü rakibimiz Osmaniyespor u www.fibhaber.com Spor servisimiz olarak sizler için analiz ettik...

Bu Hafta Derbi Niteliginde mac Haftası;

Nevşehirspor Gençlik Kulübü- Osmaniyespor FK

Takımımız Bu hafta ligin 5. haftasında Osmaniyespor ile karşı karşıya geliyor...

Rakibimizi tanıyalım

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig tecrübesi de yaşayan Osmaniyespor, 2006-07 sezonunun sonunda Amatör Küme'ye düştü.[2] 1946'da kurulan kulüp, iç saha maçlarını 7 Ocak Stadyumu'nda oynamaktadır.

 Süper Lig, Spor Toto 2. Lig, Spor Toto 3. Lig takımlarında forma giydiği Erhan Küçük gibi tecrübesi olan ve aynı zamanda Salih Yurt gibi durdurulması zor bir forveti,Sağ kulvarıda Vedat gibi önemi bir oyunucuya sahip. En Zayıf halkası sol tarafı olarak göze çarpıyor. Bu arada Osmaniyespor un Richel Marlzolf isimli Kamerunlu birde zenci futbolcusu bulunuyor. Açıkcası Osmaniyespor da yönetim maddi manevi hiçbir fedekarlıktan kaçınmayarak yepyeni bir takım kurdu bu yıl. Teknik Direktör Adem Hurma yönetiminde Osmaniyespor da Tek hedef tek düşünce şampiyonluk. 

Maça Osmaniyeden takımını desteklemek üzere çok sayıda taraftarın gelmesi bekleniyor...

Son Maç Analizi : Osmaniyespor 2 - Sarayönü Belediyespor 1
Osmaniyespor grupta son sırada bulunan Sarayönü Bld sporu kendi sahasında ancak 90 + da attıkları golle 3 puana ulaştılar...

KAZANMAMIZ GEREKİYOR


 BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN...
Nevşehirsporumuz ◀ ▶Osmaniyespor FK 

Bölgesel Amatör Lig’in 5. haftasında, Nevşehirsporumuz,pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde güçlü Osmanye sporu ağırlıyor.
Nevşehir Gazi Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.