NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Ligde bu yılda ilimizi temsil edecek olan Nevşehir Spor GK Yönetimi, Nevşehir Belediyesinin taktıma sağladığı ve önümüzdeki aylarda da sağlamaya devam edeceği katkıdan son derece memnun.

Kulüp yönetimi olarak bu yıl önceki yıllara nazaran daha iyi bir kadro oluşturduklarını ve takımın Nevşehir’i profesyonel liglerde temsil edebilecek bir düzeye ulaştığını belirten Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in takıma daha önce katkı sağlamadığı yönündeki eleştirileri yersiz bulduğunu söyledi.

Nevşehir Belediyesinin şu ana kadar takımın deplasman müsabakalarına gidebilmesi için önemli katkılarda bulunduğunu dile getiren Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, Nevşehir Spor konusunda daha önceki yıllarda Başkan Ünver’in maruz kaldığı olumsuzlukların ardından şimdi de olsa takıma katkı sağlamaya devam etmesinin önemli olduğunu dile getirdi.

Cantekin, “Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver, daha önce maddi olarak katkı sağlamamış ise de hep röportajlarımızda söyledik daha önce deplasman otobüs ihtiyacımızı giderdi. Bu sezon bu işe daha fazla katkı sağlayacaklarını söylediler. Şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturduğumuzu ve ilimizin önde gelen mülki amirlerinin de bu konuya sahip çıkması gerektiğini belirterek kendilerinden bu yönde taleplerimiz oldu. Sağ olsun Sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver’de bu taleplerimizi geri çevirmedi. Daha önce takımımızın deplasmana gidebilmesi için otobüs tahsis ediyordu. Şu ana kadar takımımıza hiç katkıda bulunmamış değil. Belediye meclis kararı ile 200 bin TL, ayda 20 bin TL ödeyecekler Nevşehir Spor Gençlik ve Spor kulübümüze. Belediye açısından böyle bir yardımın yapılması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendisi sadece bu yardımla kalınmayacağını, belediye ve kulüp olarak daha başka gelirlerin sağlanması için arayış içerisinde olacaklarını ifade etti. Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e, Belediye Meclisi üyelerine, Milletvekillerimiz Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e teşekkür ediyorum. Bu yardımın yapılmasının kamuoyuna duyurulmasının ardından bazı eleştirilerde de bulunuldu. Şu ana kadar Nevşehir belediyesinin yardımda bulunmadığı ve seçimin yaklaşıyor olması nedeniyle bu yardımın yapıldığı iddia edildi. Biz işin orasında değiliz. Zira, Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver, demek ki şu ana kadar Şampiyonluğa oynayabilecek bir görüntü sergilenmediği için bu yardımı yapmadı diye yorumluyoruz. Bizim samimiyetimizi ve takımımızın Nevşehir’imizi profesyonel liglerde temsil edebilecek ölçülere ulaştığını görmüş olmalı ki böyle bir yardımı bize yapmaya karar verdi diye düşünüyoruz. Sonuç itibariyle bu birlikteliği bir buçuk senede olsa yakaladık. Kendisine Nevşehir Spor konusunda gariz küfürlere muhatap olduğunu biliyoruz. Nevşehir belediyemizin yanında Ticaret ve Sanayi odamız, Ticaret Borsamız, Esnaf ve Sanatkarlar odaları birlik başkanlığımızda takımımıza yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Kulüp yönetimi olarak bu yardım sözlerini de takip etmeyi sürdüreceğiz. Taraftarlarımızda bilet almak suretiyle maçlarımıza gelerek takımımıza katkı sağlayacaklar. Bu yıl takımımıza gösterilen ilgiden ve yapılan katkıda memnunuz” dedi.