Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.​ Nevşehir Heyetinde Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç'ta hazır bulundu.

TOBB Sosyal Tesislerinde Nevşehir heyeti onuruna verilen yemekte, Spor Toto Bal ligi 5.Grupta Şampiyonluğunu ilan eden Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Şampiyonlukta ki destek ve katkıları için NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ve NTB Başkanı İbrahim Salaş'a teşekkür etti.

Başkan Dirikoç, 2017-2018 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Kademe Play-Off müsabakasında Nevşehirspor GK- Kırşehir Bld. Spor maçı için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu davet etti. Bunun üzerine TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'da, Öncelikle Bir hemşehriniz olarak siz Nevşehir heyeti ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Nevşehirspor'un Bal ligi Şampiyonluğunu da kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum. Bu nazik davetiniz için de teşekkür ediyorum. Allah kısmet ederse Nevşehirspor GK- Kırşehir Bld. Spor Play-Off müsabakasına memnuniyetle geleceğim" dedi. Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç'ta kendilerine teşekkürlerini iletti.