Hisarspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Harun Aysin ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Faruk Arıkan, Konyalı Ömer Usta Restaurant işletme sahibi sayın Hacı Ömer Avcı'nın Hisarspor'a sağlamış olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sağlanan destekler sonucunda Hisaspor'un sezonu 1. olarak tamamladığını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Başkan Harun Aysin,Konyalı Ömer Usta Restaurant işletme sahibi sayın Hacı Ömer Avcı'ya adının yazılı olduğu 50 sırt formalı kulüp formasını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konyalı Ömer Usta Restaurant işletme sahibi sayın Hacı Ömer Avcı da açıklamasında,Nevşehir in sosyal kültürel ve ekonomik sorunlarında çözümün bir parçası olmak için elimizden gelen fedakarlıkları yapıyoruz. Bu şehir bizim. Tüm Köyü beldesi ilçesi tüm Nevşehir i kucaklayan bir düşünceyle,Gençlerimizi spora teşviki için Nevşehir'imizin damak tadı olarak Konyalı Ömer Usta nın mekanı olarak üzerine düşeni şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yapacaktır dedi.