Spor Toto Bal ligi 5.Grup temsilcimiz, Nevşehirspor Kulübü Başkanlığı tarafından şehrimizin marka değeri kulübümüze her zaman maddi ve manevi destekleriyle büyük katkı sağlayan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş için özel teşekkür mesajı yayımladı.

Nevşehirspor Seninle Gurur Duyuyor!​

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, şampiyonluk yolunda kulübümüze verilen büyük desteklerinden dolayı NTB Başkanı İbrahim Salaş'a teşekkürlerini belirtti.

Başkan Dirikoç yaptığı açıklamasında; Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Salaş'ın her zaman Nevşehirspor'a destek olduğunu ifade etti. Bizlerde Nevşehirspor olarak bu güvene ve desteğe layık olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktaran Dirikoç, sezon sonunda Şampiyonluk kupasınıda inşallah Başkanımız Sayın Salaş ve tüm emeği geçenlerle birlikte havaya kaldıracağız dedi.

Dirikoç, bir kez daha şehrimizin marka değeri olan takımımıza maddi ve manevi olarak her zaman katkılarıyla moral ve destek veren Borsamızın değerli Başkanı İbrahim Salaş'a şahsım, Kulübüm ve camiamız adına sonsuz teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun sözleriyle teşekkür etti.