NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Ligi temsilcimiz Nevşehir Spor GK, iç transfer görüşmelerini tamamladı.

Geçtiğimiz iki yıl da ilimizi Bölgesel amatör futbol liginde temsil eden Kırmızı Beyazlılarda iç transfer görüşmelerinin ve anlaşmalarının ardından sıra da dış transfer çalışmaları ağırlık kazandı. Kulüp Yönetimi yeni sezonda Nevşehirli iş adamlarının ve Sporseverlerin desteği ile bu yıl iddialı bir kadro kurmak hedefinde.

İç Transfer görüşmelerinde geçtiğimiz yıl kadro da yer alan Kaptan Evren Kalaç, Ahmet Keleş, Gürken Alkan, Ali Çevik ve Mehmet Solak ile anlaşan Kırmızı Beyazlılar gözünü Profesyonel futbol liglerimizde top koşturan önemli isimlere çevirdi.

Bu sezon tüm şehrin kenetlenmesi durumunda hedeflerinin Bölgesel Amatör lig de şampiyonluk olacağını belirten Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon başarılı sağlanabilmesi için tüm Nevşehir’in bir olarak kenetlenmesi ve takıma destek olması gerektiğini ifade etti.

Nevşehir Spor GK’ nü profesyonel lige taşımak için yönetici, futbolcu, masörü ve malzemecisi ve taraftarı ile bu işe inanarak layık olduğu yere getirmek için canla başla çalışacaklarını belirten Cantekin, “Her zaman söylediğimiz gibi şehrimizin vilayet, belediye, siyasiler, Nevşehir’in önce gelen Nevşehir’e hizmet için Nevşehir sevgisini ifade eden iş adamlarının maddi manevi desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.