İki Yabancı Kadromuzda Olacak

NEVŞEHİR(MHA) Yeni sezon hazırlıklarına hazırlık maçlarıyla devam eden, bir yandan da futbolcu transferlerini de sürdüren Nevşehir Spor GK’da iki yabancı futbolcu transferi konusunda çalışmalar sürüyor. Yönetim ilimizin yerli futbolcularının da kadroda bulunmasına 3 sezonda olduğu gibi bu sezonda özen gösterecek.

Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, geçtiğimiz yıl zaman zaman takımın filesini koruyan Osmanu’nun Türk Vatandaşı olmak istediğini ama olamadığını ifade ederken, 3 yabancı isim üzerinde durduklarını ve bu isimlerden ikisinin takıma dahil edilmesini arzuladıklarını ifade etti.

Cantekin, “Bölgesel Amatör Lig de iki yabancı futbolcu oynatabiliyoruz. Eski futbolcumuz Osmanu Türk Vatandaşı olamadı. Kulüp olarak üç yabancı isim üzerinde duruyoruz ama bunlardan sadece ikisini alabiliyoruz. Bu konudaki girişimlerimiz sürüyor. Öte yandan Nevşehir Spor GK Yönetimi olarak kendi öz değerlerimizin de takımımızda bulunmasına gayret ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi A2 takımımızdan A takımımıza gelen futbolcularımız bu dönemde olacak. Yaklaşık 6 futbolcumuzu kadromuza dahil ettik. Yönetim olarak ilimizdeki kendi değerlerimizin bu takımda yer almasına, kırmızı beyazlı formayı terletmesine önem veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz” dedi.