İkinci Bayram Geldi

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Spor alt yapısına çok önemli bir katkı sağlayacak olan yeni gençlik merkezinin ramazan bayramı sonrasında hizmete gireceği bildirilmişti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, geçtiğimiz günlerde yapılan incelemelerin ardından kabulü yapılan yeni gençlik merkezinin Ramazan bayramı sonrasında hizmete açılmasının planlandığını söylemişti.

Yeni gençlik Merkezinin tefrişatı için çalışmaların hızla sürdürüldüğünü ve en kısa zamanda gençlik merkezinin gereksinimi olan tefrişat malzemesinin tedarik edileceğini kaydeden İl Müdürü Ünlüer, merkezin hizmete açılmasının öncesinde peyzaj çalışmalarının da yapılacağını ifade etmişti.  

Engellilerin gençlik merkezinden çok rahat bir şekilde yararlanmalarının sağlanması amacıyla engelli yolu ve rampalarının yapılacağını, merkezin etrafında oluşturulacak olan kamelyalarda gençlerin ve ailelerinin hep birlikte dinlenebileceklerini de söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Müdürlüğü olarak yeni gençlik merkezinin en kısa zamanda faaliyete girmesi için gayret sarf ettiklerini söylemişti.