NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir 1. Amatör küme futbol liginde ikinci yarı 19 Ocak 2014 tarihinde başlayacak.

İki ayrı grupta toplam 18 takımın mücadele ettiği amatör futbol liginde ilk yarı itibariyle A ve B gruplarında sadece bir maç dışında müsabakalar tamamlandı. Ürgüp Spor – Karapınar Belediye Spor müsabakası önce emniyet görevlilerinin maça geç gelmesi nedeniyle ertelendi, ardından tekrarlanan maç ise Karapınar belediye sporun maçtan çekilmesi nedeniyle yarı da kaldı.

 A grubunda lider olarak ilk yarıyı tamamlayan Hisar Spor, amatör ligin en çok gol atan takımı oldu. 27 golü rakip filelerle buluşturan Hisar Spor kendi kalesinde ilk yarı sonu itibariyle sadece 8 gol gördü. Bu grupta kalesinde 34 gol gören ve grubun en alt sırasında kalan Kaymaklı Belediye Sporun ise ligin ikinci yarısında ne yapacağı merak konusu.

 B grubunu lider olarak kapatan Kapadokya Avanos Spor ise 19 gol atarak 19 puanla ligin ilk yarısını tamamladı. Bu grubun en çok gol yollarında başarı sağlayan ekibi ise Nevşehir Üniversitesi Spor futbol takımı oldu. B grubunun en alt sırasında kalan Karapınar Belediye Spor ise 31 golü filelerinde görmekten kaçamadı.