Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin ikinci yarısının başlamasına sayılı günler kala Nevşehir il özel idare'den Spora Tam 300 Bin Liralık destek geldiği bildirildi.

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) 5. Grup'ta yer alan Nevşehirspor’a 300 bin Lira maddi destek verildi.


Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Nevşehir İl Özel İdaresini ziyaret ederek katkı ve destekleri için teşekkürlerini ifade ettiler.

Başkan Dirikoç yaptığı açıklamasında, şehrimizin markası olarak Nevşehirspor'a verdikleri destekleri nedeniyle Başta Valimiz İlhami Aktaş'a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk'e, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar a, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'a ve yine destekleriyle Nevşehir il özel idaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün'e, NEVŞEHİRSPOR’umuza 300 bin maddi destek sağlamıştır. Nevşehirspor Ailesi olarak kendilerine Teşekkür Ederiz...!