Kırşehir İl Özel İdaresi tarafından Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) 6. Grup'ta yer alan Kırşehir Belediyespor’a 500 bin Lira maddi destek verildiği Kırşehir medyasına haber olarak düşmesinin ardından şimdi de Kırmızı-Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor'da "Biz de İsterüz" diyerek Tüm Bürokrat ve Siyasilere Nevşehirspor'a destek çağrısında bulundular.

Kırşehirspor'a Tam 500 Bin Liralık Destek

Kırşehir Belediyespor’a destek olmak için il protokolü düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

İl Özel İdaresi binasında düzenlenen toplantıya Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya,Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,AK Parti İl Başkanı  Muzaffer Aslan,İl Genel  Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu,İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan,Genel Sekreter Yardımcıları,İl Genel Meclis Üyeleri,Birim Müdürleri ve Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı  Veli Şahin  katıldı.

Kırşehir Belediye spor başkanı Veli Şahin,. Kırşehir Belediyespor’da hedef ,zirveyi zorlamak ve 3-5 yıl içerisinde profesyonel liglerde taşımak olduğunu belirtti.

Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya,Kırşehir Belediyespor için Ankara’dan her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kırşehir sporun her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada amatör sporu desteklemeye devam edeceklerini belirten İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ,”İl genel meclis üyelerinin il ve ilçe genelinde gayretli çalışmaları neticesinde birçok gelişme kaydedildi. Meclis olarak Kırşehir Belediyesporumuz’a çok önem veriyoruz. Bu nedenle de 2018 yılında da onlara hizmet etmek için 500 bin TL katkıda bulunduk.Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


DEMEK Kİ OLUYORMUŞ...
"İl Genel Meclis Başkanlığı'ndan Kırşehirspor'a Tam Destek"

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin ikinci yarısının başlamasına sayılı günler kala Kırşehir Belediyespor ligde başarılı bir ilk yarı geçirerek grupta lider olarak kapatan Kırşehir Belediyespor’un şampiyon olması için il yöneticileri bir araya gelerek yapılacak çalışmalar ve desteklerle ilgili İl Özel İdaresi’nde düzenlenen kahvaltıda görüş alışverişinde bulundular.
Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Genel Meclis Üyeleri ,İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Genel Sekreter Yardımcıları Kurtuluş Yılmaz, Alptekin Demir ve Birim Müdürleri katıldı.
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kırşehir Belediyespor ile ilgili düzenlenen kahvaltıda konuşan Vali Necati Şentürk” Kırşehir Belediyespor’un en iyi şekilde mücade ettiğini belirterek ligin ilk yarısında göstermiş olduğu performanstan dolayı futbolcular ve yönetimi tebrik etti.
Kırşehir Belediye spor başkanı Veli Şahin.” Geçmişten bugüne takımımız her türlü şartlarda en iyi şekilde mücadele ederek ilk yarıyı lider olarak tamamlamıştır.Hedefimiz, sağlam adımlar atmak ve ayağımızı yere sağlam basmaktır. Doğru adımlar atarsak, gelecek yılların takımını da oluştururuz. Kırşehir Belediyespor’da hedef zirveyi zorlamak ve 3-5 yıl içerisinde profesyonel liglerde oynamaktır. Bizler takımımızın her zaman yanındayız Belediye Başkanımız, Valimiz ve Milletvekillerimiz, İl Özel İdaremiz, İl genel Meclis üyelerimiz bizleri her zaman destekleyerek her zaman yanımızda olduklarını gösterdiler.” dedi.
Bu sezon takımımıza her türlü maddi ve manevi desteği esirgemeyen Milletvekili Mikail  Arslan konuşmasında” Kırşehir spor çok önemli bizim için, 5 bin kişi yaz, kış demeden takip ediyor her türlü şartlarda bizleri yalnız bırakmayan bir taraftarımız var. Bizlerde Kırşehir sporumuzun için Ankara’dan her türlü desteği vermeye devam edeceğiz ve dileğimiz bu takımın başarılı olup bizlere şampiyonluk sevincini yaşatmalarıdır.“ diye konuştu.
Lider olmanın önemli olduğunu ifade eden Milletvekili Salih Çetinkaya, “Üstün performans sergileyerek takımımızın lider olması takdire şayandır. Kırşehir Belediyespor’un şampiyonluk sevincini birlikte yaşatacağına inanıyorum ve bunun için de fedakarlıktan kaçmayarak gerekeni yapıyor ve daha fazlasını da yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Toplantıya katılan bütün il yöneticilere tek tek teşekkür eden Başkan Veli Şahin, toplantının son derece faydalı geçtiğini belirtti ve desteklerinden dolayı İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür etti.


Kaynak: Kırşehir / Aşıkpaşa Gazetesi