NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in son yıllarda en çok başarı sağlanan spor branşlarından biri olan atletizmde ilk hedef 10 Kasım Atatürk’ü Anma atletizm yarışmalarında Türkiye Şampiyonu olmak.

Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, geçtiğimiz hafta itibariyle açılan 2013 – 2014 atletizm sezonu hazırlıklarını ve hedeflerini değerlendirdi.

Köstekçi, “Geçen sezonu güzel derecelerle kapattık. En son Oğuzhan Benli’nin 400 Metreyi 51 saniye gibi bir derecede koşması bizleri mutlu etti. Bu derece Nevşehir Atletizmi olarak bizleri heyecanlandırdı. Sporcuma bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir hafta önce 2013 – 2014 Atletizm sezonunun açmış bulunmaktayız. Öncelikli hedeflerimizden biri 10 Kasım Atatürk’ü Anma atletizm yarışmalarında yine ilk sıralarda yer almak olacak. Burada geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz. Milli takım seçmelerinde de başarılı olarak bu yıl hedeflerimizi bir bir yerine getirmek istiyoruz. Milli Takım seçmelerinden sonra Avrupa, Balkan Şampiyonalarında başarı elde etmek olacak. Şu an sporcularımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün bünyesinde bulunan Kamp Eğitim Merkezinde kamptalar. Şu ana kadar elde ettiğimiz başarıların ardındaki en önemli faktörlerden biri Sporcuların düzenli olarak kampa alınması, sporcuların antrenör nezaretinde çalışmalarını düzenli olarak yapabilmeleridir. Bu anlamda il müdürlüğümüze bir kez daha teşekkür ediyorum. İmkanlar doğrultusunda her zaman kamp konusunda kurumumuz bizlere yardımcı oldu. Sporcularımız da bu yapılan fedakarlıkların hakkını veriyor. Şu an 12 Minik ve Genç sporcumuz kamp yapıyor” diye konuştu.