NEVŞEHİR(MHA) İlk yarısı hafta sonunda oynan müsabakalarla tamamlanan 1. Amatör küme futbol liginin değerlendirmesi 04 Aralık 2013 Çarşamba günü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında yapılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, bu yıl iki ayrı grupta toplam 16 takımın katıldığı birinci amatör küme futbol liginin ilk yarısının değerlendirmesinde Amatör Spor kulüpleri federasyonu temsilcilerinin yanı sıra, hakemler ve kulüp yöneticilerinin bir araya geleceğini söyledi.

04 Aralık 2013 Çarşamba günü Saat 18.00’ da yapılacak olan amatör lig değerlendirme toplantısına il hakem kurulu başkanı Nazmi Orhan’ın yanı sıra, Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Murat Tavukçu, bazı amatör lig hakemleri, gözlemcileri ve ligde mücadele veren takımların yöneticilerinin bir araya getirileceğini belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, toplantıda ligin ilk yarısında tespit edilen sorunların masaya yatırılarak aynı sorunların ligin ikinci yarısında yaşanmaması için alınması gereken tedbirlerin ele alınacağını söyledi.