İpek Çidem Fırtınası Avrupa'da Esmeye Devam Ediyor. İlimiz Nevşehir'in spordaki gururu İpek Çidem 6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Başkenti Sofya da yapılan Ümit'ler AVRUPA Taekwondo Şampiyonasında 49 Kg da Türk Milli Takımını ve Nevşehirimizi başarıyla temsil ederek Avrupa 3. Oldu.

Çidem antremanlarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerinde Türk Milli Takımı ve İlimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü TAEKWONDO Antrenörü Recep Işık nezaretinde yapmakta olup Nevşehir Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Spor Kulübü sporcusu olup ,aynı zamanda Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde Beden Egitimi ve spor Öğretmenliği 2.sınıf öğrencisi olarak eğitiminde başarılı bir şekilde devam ediyor.

Milli Taekwondocumuz İpek Çidemi Nisan ve Mayıs Aylarında 2 önemli sınav daha bekliyor bunlar sırasıyla 27-30 Nisan tarihlerinde Yunanistan'da yapılacak olan ETU Başkanlık kupası ve 18-22 Mayıs arasında Azerbaycan da yapılacak olan İslam Oyunları. Her iki müsabakaya Taekwondo Milli Takımı adına katılacak Olup her 2 müsabakada Sporcumuz hedefinin Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Ayrıca Çidem kendisine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Başta sayın Valimiz İlhami Aktaş a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer'e çok teşekkür etti