Antalya'nın Serik İlçesi'nde Türkiye Tekvando Federasyonu (TTF) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası sona erdi.

4'üncü Uluslararası Tekvando Festivali kapsamında Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Maritim Pine Beach Resort Otel'de 6 Şubat'ta 5'inci Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası başladı. 110 ülkeden 801 sporcunun katıldığı turnuva yıldız kadınlar, yıldız erkekler, genç kadınlar ve genç erkekler kategorilerinin ardından bugün yapılan büyük kadınlar ve büyük erkekler kategorilerindeki müsabakalarla tamamlandı.

Antalya'da yapılan Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonasında, antrenmanlarını Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde gerçekleştiren, Kapadokya MYO kulübü sporcusu İpek Çiğdem 49 kg büyük bayanlarda Avrupa 2.si oldu.

Konu ile ilgili olarak FİB Haber sitemize açıklamada bulunan Antrenör Recep Işık "İpek`in bu başarısını büyük bir takdir ile karşılıyoruz. Kendisini tebrik ediyorum. Ayrıca sporcularımıza maddi manevi desteklerini esirgemeyen Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer'e teşekkür ederim" dedi.