Tekirdağ Çorluda Yaşayan "Kapadokya Çember Ve Elyaf" Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli Değerli İş Adamı Osman Torun, Nevşehir Belediyespor'a 15 Bin TL maddi Destekte Bulundu.

Nevşehir Belediyespor başkan yardımcısı ve ERTAŞ Grup Yönetim Kurulu Üyesi Genç İş Adamı Ahmet Ertaş'ı ziyaret eden "Kapadokya Çember Ve Elyaf " Yönetim Kurulu Başkanı Osman Torun, Nevşehir Belediyespora 15 Bin TL maddi destekte Bulundu.  

Nevşehirli Değerli İş Adamı Osman Torun, kulübe 15 Bin TL maddi destek sağlarken, yeni sezonda takıma başarılar diledi.

Ziyarette yeni sezon öncesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Kulüp başkan yardımcısı Ahmet Ertaş, bu yıl ligde oldukça iddialı bir takım oluşturduklarını dile getirdi.

Ertaş, "Bu şehir bizim bu takım bizim. Bu manada Nevşehir'in en önemli markası olarak takımına sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu manada Bizler Nevşehir Spor yöneticileri olarak Tekirdağ da Yaşayan Nevşehirli Değerli İş Adamımız Osman Torun'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu şehrin havasını soluyan suyunu içen ekmeğini yiyen herkesi takımına destek vermeye davet ediyorum" diye konuştu. 

İş adamı Osman Torun yeni sezonda Nevşehir Belediyesporumuza başarılar diledi ve her zaman Nevşehir Belediyesporumuzun yanında olduklarını belirtti.