Nevşehir spor GK, Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor'un 32 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu olan Ulaç ÇAĞLAYAN'ı renklerine kattı.

NEVŞEHIRSPORA SALİH DIRIKOÇTAN BÜYÜK HEDİYE...

Nevşehirspor GK Transfer komitesi olarak teknik sorumlu Sn. Bülent Topuzoğlunun raporu doğrultusunda Tecrübeli Futbolcu Ulaç Çağlayan Transferini Nevşehirsporumuza hediye eden değerli Nevşehirli işadamı Salih Dirikoç'a desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Bu hassasiyetin şehrin diğer işadamlarında örnek olması temennisiyle.
Nevşehirspor GK Yönetimi
"Birlikte Daha Yükseğe"


Takımın bir senedir peşinde olduğu Ulaç bu sene hayaline kavuştu.

Geçen sene  takıma katılmamasının nedeni ailevi bir sorun olduğunu bildiren Ulaç, 2015 2016 sezonunda Nevşehir Spor’un forması giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum dedi.

İmza töreninde konuşan Nevşehirspor GK Başkanı Necmi Cantekin, “
Tecrübeli Sağ kanat oyuncusu Ulaç'ı renklerimize kattığımız için mutluyuz. Bu seneyi Şampiyonluk olarak Hedefleyen Nevşehir sporun bu denli bir sağ kanat oyuncusuna ihtiyacı olduğunu" dile getirdi.

Başkan Cantekin, Yeni Transferimiz 
Ulaç ÇAĞLAYAN'a Nevşehirspor GK'müzün bu seneki hedefi olan Şampiyonluğa ulaşmasında inşallah büyük emekleri olacak dedi ve ekledi, bu transferi Nevşehirspor'a kazandıran Nevşehirli iş adamımız Salih Dirikoç'a sonsuz teşekkür ediyorum .

İşte Yeni Transferimiz Ulaç ÇAĞLAYAN Kimdir ? - FİB Haber.Com özel -

Futbola 1998 yılında K
uvai Milliye spor da başladı.1999 yılında Fenerbahçe alt yapısında devam eden Ulaç, burada Profosyonel lisansı çıktıktan sonra sırasıyla 2003 yılında Kartalspor,Mersin İdman yurdu, Gaziosmanpaşa, Küçükköyspor, Malatyaspor, Sarıyer, Adana Demirspor, Kocaeli Birlikspor, Göztepe ve son olarak  Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor'un formalarını başarıyla giydi. Evli ve Aren isminde 1 Erkek çocuğu var.

Ulaç, Üç Yabancı Dil biliyor.
Kişisel Bilgiler : Ulaç ÇAĞLAYAN
Doğum Yeri : MERSİN
Doğum Tarihi : 9 Şubat 1983
Uyruk : TC
M
evki :
 Sağ Bek
Lisans No : 115819
Kulüp :  MERSİN B.ŞEHİR BLD.MESKİSPOR