Nevşehirspor'dan şehrini kulübünü seven bir adım öne çıksın şeklinde yürütülen kampanyaya Nevşehirli iş adamı Ulutaş Dirlik'de katılarak Kırmızı-Beyazlı kulübe 15 Bin Liralık destek verdi.

Destek sonrası Nevşehirspor As Başkanı İş Adamı Ahmet Ertaş ile Nevşehirspor Yönetim kurulu üyesi Ali Akkoç, Spor ve Nevşehirspor'un dostu iş adamı Uluaş Dirlik'e özel olarak teşekkür ettiler. 


Nevşehirli Değerli İş Adamı Ulutaş Dirlik, kulübe 15 Bin TL maddi destek sağlarken, yeni sezonda takıma başarılar diledi.

Ziyarette yapılan çalışmalarla ilgili İş Adamı Dirlik'e bilgiler veren Kulüp As Başkanı Ahmet Ertaş, bu yıl ligde Şampiyonluk için iddialı bir takım oluşturmuştuk şimdide geride kalan haftalar takımımızın bu yolda ilerlediğini görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah 3.Lig hedefimize hep birlikte el ele vererek ulaşacağız dedi.  

Ertaş, "Bu şehir bizim bu takım bizim. Bu manada Nevşehir'in en önemli markası olarak takımına sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu manada Bizler Nevşehir Spor yöneticileri olarak İstanbul'da Yaşayan Nevşehirli Değerli İş Adamımız Ulutaş Dirlik'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu şehrin havasını soluyan suyunu içen ekmeğini yiyen herkesi takımına destek vermeye davet ediyorum" diye konuştu.