Tribünleri doldurmak için gerekli duyuruları da yapan Nevşehirspor Yönetimi, şehirde herkesi kenetlenmeye davet etti. Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Nar tesislerine giderek takıma baklava ikramında bulundu ve başarılar diledi.

NEVŞEHİR KENETLENDİ

Nevşehirspor - Kırşehir Belediyespor arasında hafta sonunda oynanacak olan 3. Lige yükselme play-off müsabakası öncesi nefesler tutuldu! Şehirde bu zorlu maç için seferberlik ilan edildi. Kırmızı Beyazlı takım Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz nezdinde Ankara'ya adeta çıkarma yapmak için son hazırlıklarını yapıyor. Tüm şehir 13 yıllık 3. lig özlemini bu sene sona erdirmek için cumartesi gününü heyecanla bekliyor.

Nevşehirspor T. Direktörü Cüneyt Tiryaki, "Zor bir maç bizi bekliyor. Ancak biz tüm sezonu taçlandırmak ve Nevşehir'i profesyonel liglere çıkarmak adına kazanmak için çıkacağız. Elbetteki, rakibimize saygı duyuyoruz. Sahaya çıkacağız, şampiyon gibi oynayacak ve inşallah 3.lige çıkacağız. Bu hafta idmanlarda hep ziyaretler oldu. Bu takıma olumlu yansıdı. Nevşehir bize inanıyor. Biz de futbolcularımıza inanıyoruz. Bu maçı alacağız ve Allahın iziniylede 3.Lige çıkacağız" dedi.

Şampiyon Olacağız!

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, sevdalısı olduğumuz şehrimiz takımı için herşeyden önce yüreklerini ortaya koyan kader birliği yaptığımız Yönetici arkadaşlarımızla birlikte Nevşehirspor'u 3.Lige çıkarmak için elimizi değil başımızı o taşın altına koyduk, ligi şampiyon bitirdik ve artık kritik bir viraja girdik. Cumartesi günü Ankara'da oynayacağımız olan Bu maçı da alıp 3.Lige yükselerek şampiyonluk kupasını kaldıran taraf biz olmak istiyoruz. Tüm camia olarak kenetlendik diyen Başkan Dirikoç, Nevşehir'imize bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz dedi.

Nevşehirspor Taraftarlarımız İçin Yol Güzergahı Belli Oldu...

Onlar ne makam ne koltuk hepsinin ortak tek dertleri sevdalısı oldukları memleketlerinin marka değeri olan Nevşehirspor...Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği 21 Nisan 2018 Cumartesi günü oynanacak olan Nevşehirspor GK.- Kırşehir Belediyespor maçında takımımızı desteklemek üzere Ankara'ya maça gidecek Nevşehirspor taraftarlarının Aksaray güzergahından Gölbaşı üzerinde gitmeleri gerekiyor. Kırmızı Beyazlı taraftarlarımız Gölbaşı uygulama noktasında güvenlik tedbirleri kapsamında aranacaklar. Kırşehirsporlu taraftarlar ise Kırıkkale üzerinden giderek Elmedağ mevki uygulama noktasında aranacaklar. Osmanlı stadında Protokol Tribünü Nevşehirspor taraftarına ait, maraton tribünü ise Kırşehirspor'a tahsis edildi. Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu Kararıdır...

Nevşehirli Patronlara : Cumartesi İşçine 1 Gün MOLA Ver!

Nevşehirspor Yönetim Kurulu üyesi Kadir İnanan'da yaptığı açıklamasında; TFF tarafından alınan karar gereği maçın Pazar gününden Cumartesi gününe alınmasıın ardından bir çok çalışan taraftarlarımız büyük bir sıkıntı içerisine girdiler. Benim buradan tüm Nevşehirli işverenlerimize bir çağrım olacak. 13 yıl boyunca bekleyip ilk kez bu kadar yaklaştığımız 3.Lig için sadece 90 dakika kaldı. Ve bu tarihi ana böylesine yaklaştığımız bir noktada takımımızın tüm taraftarlarına ihtiyacı var. Bu anlayışla işverenlerimizden şehrimiz için Nevşehirspor'umuz için çalışanlarına Cumartesi günü izin vermelerini mümkünse kendilerininde bizzat Ankara'ya gelerek takımımızın yanında olmaya davet ediyorum.

Şampiyonluğumuzu taçlandıracağız! 
Haydi Nevşehir Şimdi gücümüzü gösterme zamanı…Bu manada 12.adam görev başına.. 21 Nisan’da Osmanlı Stadında takımımızın yanında olma vakti. 

Gerek otobüs temininde destek olacak, gerek arabası ile Ankara’ya gelecek taraftarlarımızla stadı dolduralım. Sevdamızın peşinde 3.Lig yolunda takımımızı yalnız bırakmayalım.

Gün Birlik Günüdür, Gün Destek Günüdür.. Haydi Nevşehir 3.Lig Yolunda Maça Gel ve Takımına Destek Ol...!

İşte Bunun İçin Biz Büyük Bir Aileyiz

Ve artık sözün bittiği yerdeyiz!

13 Yıllık özleme son vermek için önümüzde sadece " 90 Dakika" var. Bu önemli karşılaşma öncesinde gerek futbolcusu, gerek teknik ekibi, gerek Başkanı ve yönetimi, gerek Kırmızı Beyazlı cefekar taraftarları ve gerekse tüm koca bir şehir olarak buna inandı. Ve artık sözün bittiği yerdeyiz!  Nokta.

O SENE BU SENE AMATÖRDE SON SENE

Haydi Nevşehir 3. Lig Yolunda Takımını Yalnız Bırakma..! Sen yoksan bir eksiğiz.
21 Nisan'da Ankara'ya..
Bizler İnandık... Zafer İnananlarındır..! 
Yalnız Değilsin Nevşehir! Hedef 3 Lig

Nevşehirspor GK - Kırşehir Belediyespor

Tarih: 21 Nisan Cumartesi Günü

Saat : 15:30 da

Yer: Ankara Osmanlı Stadyumu

MAÇ BİLET FİYATLARI : 5 TL dir .

Haydi Nevşehir
*Cumartesi Nevşehirde Hayat Duracak *Saat 08:30 Tüm Nevşehir Halkımızı Gazi Stadı Önüne Bekliyoruz...
*Sınırsız Otobüslerimizle Ankaraya Şampiyonluğa Gidiyoruz...
* Otobüslerimiz Ücretsizdir...
*Tüm Nevşehir Halkımız Zafere Giden Yolda Sende Bizimle Ol...

Kanında memleket sevdası olan herkesi şampiyonluk maçında Ankara'ya bekliyoruz...

İşte Şampiyonluğun Resmi ve Nevşehirli Kahramanlar