Kırmızı-Beyazlıların Yüksekova Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlandı. Nevşehirspor'un, Yüksekova Belediyespor ile dün oynadığı Hazırlık maçında ikinci yarı oyuna giren ve sol dizinden sakatlanarak yürekleri ağızlara getiren Kırmızı Beyazlı ekibimizin yıldız oyuncusu Canberk'ten camiaya iyi haber var.
Yüksekova Belediyespor maçının 64.dakikasında oyuna giren ve 70. Dakikasında aldığı darbe sonucu sol dizinden sakatlanan Canberk'i takım arkadaşları ve taraftarları tedavi olduğu Özel Versa hastanesinde yalnız bırakmadılar.
Yetenekli futbolcu Canberk'e hastaneye giderek moral veren Nevşehirspor takımı, arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Canberk'in durumunun iyi olduğu ve en geç 3-4 haftaya kadar sahalara döneceği belirtildi.
Canberk'te "Başta Başkanımız ve Yönetim Kuruluna, Hocamıza, Takım arkadaşlarım ve büyük Nevşehirspor taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Görünen tabloda zafere giden yolda arkadaşlık ve takım olabilmek çok önemli. Yönetimi, Hocası, Futbolcusu, Taraftarı ile kenetlenen camiamıza bu yıl işallah özlediği şampiyonluğu getireceğiz" dedi.


Bizde FİB Haber Merkezi Spor Servisi olarak Dün oynanan hazırlık maçında sakatlanan futbolcumuz Canberk'e geçmiş olsun dileklerimizi sunar en kısa sürede takımımıza dönmesini temenni ediyoruz...