NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir futbol camiasının tanınmış isimlerinden ve amatör futbola yıllardır emeği geçen isimlerin başında gelen İl Hakem Kurulu Başkanı, eski hakem Nazmi Orhan istifası cebinde geziyor.

Geçtiğimiz günlerde Amatör Spor kulüpleri Federasyonu İl Temsilciliğinde yapılan ligin ilk yarısının değerlendirme toplantısında bu konuyu gündeme getiren İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan, özellikle amatör futbol müsabakalarında hakemlere ve kendilerine yönelik yapılan küfürlerden usandığını ve artık bunları kaldıramadığını dile getirdi.

Amatör Spor Kulüplerinin isteği doğrultusunda her an görevinden istifa edebileceğinin sinyallerini veren İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan, “İnanın bu işten artık usandım. Bizlere ve hakemlerimize yapılan küfürler artık kaldırılamayacak ölçülere ulaştı. Hakemlerimiz ve bizler hata yapmıyoruz demiyoruz. Hatalarımızı düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hatta işyerime bile gelen kulüp yöneticileri ile bu tür konuları gayet medeni bir şekilde konuşabiliyor iken halen bu tür tavırların sürmesi bizleri üzüyor. Şu an klasman gözlemciliğini de bıraktım. Eğer kulüplerimiz benim başkanlığımı istemiyorlarsa istifa etmeye hazırım” ifadelerinde bulundu.