Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, 2015-2016 sezonun altıncı müsabakasında karşılaştığı 55 Samsun Gençlik Sporu 51-62 yenerek,  sezonun altıncı karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligde mücadele eden Üniversitemiz Kadın Basketbol Takımı, ligin altıncı maçında grubunun iddialı takımlarından 55 Samsun Gençlik Spor ile Üniversitemiz Prof. Dr. Filiz Kılıç Yerleşkesi Spor Merkezinde karşılaştı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Bekci, Prof. Dr. H. Abdullah Şengül ve Prof. Dr. İlyas Gökhan ile sporseverlerin yalnız bırakmadığı Kadın Basketbol Takımımız, rakibi 55 Samsun Gençlik Sporu 51-62 yendi.

Karşılaşma sonunda Kadın Basketbol Takımı ve teknik heyet ile bir araya gelen Rektör Yardımcılarımız, kendilerini elde ettikleri başarılarından dolayı kutlayarak, başarılarının devamı dileklerinde bulundu.

Biz de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ailesi olarak Kadın Basketbol Takımımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.