Spor Toto Bal ligi 5.grup 5.Haftaya girilirken heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta da kıran kırana maçlar bizleri bekliyor.

Kadirli Demirspor Nevşehirspor'u Küçümsedi..!
Spor Toto Bal ligi 5.grupta Yozgatsporla birlikte ligin namağlup iki takımından biri olan lider Nevşehirspor hafta sonunda zorlu Osmaniye temsilcisi 7 Mart Kadirli Demirspor ile deplasmanda mücadele edecek. Zorlu Karşılaşma öncesinde Kadirli Demirspor camiasından yapılan dikkat çeken ve Kırmızı-Beyazlı kulübü hedef alan paylaşımda "Her zamanki gibi Taktik maktik yok bam bam bam. Yenilmemiş takım yoktur Kadirli Demirspor la oynamamış takım vardır" sözleriyle adeta ligin namağlup Nevşehirspor'a meydan okudular.

Kadirli Demirspor'dan Ekibimizi Küçümseyen ve meydan okuyan bu açıklama Nevşehirspor camisında büyük tepki çekti. Kırmızı Beyazlı taraftarlarımız kırmızı - beyazlı futbolculara seslenerek,  
"Şimdi, Artık söz sizde" ... Kimin daha iyi futbolcu kimin daha iyi bir takım olduğunu çıkın sahada gösterin Nevşehirspor'un gücünü... 

Nevşehirsporlu futbolcularında bu paylaşım sonrası Kadirli Demirspor karşılaşmasına daha motive olarak tüm gücüyle hırslı mücadele etmesi bekleniyor.

İşte haftaya bakış...

-Kadirli Demirspor-Nevşehirspor: Haftanın en önemli maçı Osmaniye'de oynanacak. Lider Nevşehirspor ve liderin 1 puan gerisindeki Kadirli Demirspor zirve mücadelesine çıkacak. İki taraf içinde büyük önem arzeden maç 3 ihtimalede açık. Kadirli Demirspor Delil ve Akif Tagıyev gibi golcü isimleri ile rakip kalede çok etkili. Nevşehirspor bireysel anlamda çok yetenekli klas isimlere sahip. Kadirli Demir'e nazaran oyunu daha ağır ve kontrollü oynuyorlar. Kadirli ise top ayağındayken çok süratli bir ekip. İbreler her ne kadar Nevşehirspor'u göstersede, Kadirli Demirspor zirve için saldıracak. Sonucu Kırmızı Beyazlı ekibimizin tecrübeli futbolcularının sahada göstereceği hırs ve performansı belirleyecek.
 
-Yozgatspor-Arsuz Karaağaçspor: Yozgat uzun süre sonunda ilk defa seyircisi ile buluşacak. Takımda herşey yolunda. Mücadele, hırs, istek ve gol yollarındaki futbolcularının formda oluşunun yanında seyircisinin desteği ile Arsuz Karaağaç karşısında gücünü hissettirecektir. Arsuz her ne kadar son maçında galip gelsede Yozgat deplasmanı onlar için zor bir sınav. Osmaniye'den gelecek rakip puan kayıpları stadyumda bayram havası yaratabilir. Bu hafta Bal liglerinde en yüksek seyirci rekoru kırılacağı tahmin ediliyor.
-Kilisspor-Aksarayspor: Aksarayspor BAY geçirdiği haftanın ardından Kilis deplasmanında galibiyet arayacak. Kilis her ne kadar kötü günler geçirsede kazanmak için oynayacak. Aksarayspor'da yeni transferlerin görücüye çıkması bekleniyor. Kilisspor'un kaybedecek bir şeyi olmadığı için açık oyun tercih edeceği aşikar. Aksarayspor zirveyi istiyorsa buradan mutlak galibiyetle ayrılması gerek. Beraberlik iki tarafıda üzecektir. Yinede ağır basan kulüp Aksarayspor.
Belenspor-Ceyhanspor: Belenspor evinde kolay maç vermeyen bir kulüp. Şubat ayından beri Belenspor'u kendi evlerinde kimse deviremedi. Ceyhanspor kadro olarak çok üstün olsada çok zor bir maça çıkacak.Ceyhanspor'un kaybetmeyede lüksü yok beraberliğede. Mutlak galip gelmeleri gereken bir maç. Tüm kozlarını paylaşacaklar.
Kayseri Şekerspor-Adana Byşhr: Kayseri Şeker üstüste puan kayıpları ile zirveden biraz olsun uzaklaştı. Fakat üst sıralar onlara çok uzak değil. Güç olarak iki takımda birbirine yakın. Az gollü ve temposu düşük bir maç olacağını düşünüyoruz. Az gollü bir galibiyete Kayseri temsilcisi biraz daha yakın.
Kürkçülerspor-Talasgücü: İki yaralı takımın maçını izleyeceğiz. Her iki takımda maglubiyetleri unutmak için oynayacaklar. Bol gollü ve tempolu bir maç olacağını tahmin ediyoruz. İki takımda süratli. Talasgücü daha ağır bassada Kürkçüler kolay lokma olmayacaktır.
Azatlıspor ise bu haftayı BAY geçecek. Yeni transferlerinin hazır olmaları için büyük bir fırsat.
Yeni haftada tüm takımlarımıza sakatlıksız maçlar diliyoruz. Hak eden kulüplerin kazanması temennisiyle.




Haber: Mustafa Ferveren