Spor Toto bölgesel lig 5.Grupta mücadele eden lider Nevşehirspor ligin 5.haftasında deplasmanda 7 Mart Kadirli Demirspor ile Kadirli İlçe Stadyumu'nda karşılaştı.

Maça hızlı başlayan Nevşehirspor, ilk dakikalardan itibaren Kadirli Demirspor kalesinde etkili oldu. Sağlı sollu ataklar gerçekleştiren Kırmızı Beyazlı ekibimiz, 6. dakikada Murat Yıldız'ın ceza sahası dışından frikikten attığı harika golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra kontrataklarla etkili olan Nevşehirspor, girdiği sayısız pozisyonlardan faydalanmayınca ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya da fırtına gibi giren Nevşehirspor 45 dakika boyunca etkili ataklarını golle süsleyemedi. İkinci yarının başlarında Rakip oyuncunun kırmızı kart görmesiyle uzun süre 10 kişi kalan Kadirli Demirspor maçta hiçbir varlık gösteremedi. Nevşehirspor özellikle Buzo ile sayısız gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

Deplasmanda 7 Mart Kadirli Demir'i 1-0 mağlup eden Nevşehirspor liderliğini bu haftada sürdürdü. Önümüzdeki hafta Nevşehirspor kendi sahasında Kürkçülerspor'u ağırlayacak.

Grubumuzda oynanan diğer maçlarda;
7 Mart Kadirli Demir 0 - 1 Nevşehirspor GK
Kürkçülerspor:1 Talasgücü Bld.Spor:1
Kilis Bld Spor: 0 68 Aksaray Bld.Spor: 2
Yozgatspor: 3  Arsuz Karaağaç: 0
Kayseri Şekerspor : 0 Adana Büyükşehir Belediyespor:0
Belen Belediyespor: 0 Ceyhanspor: 5

Türkiye Bölgesel Amatör Lig Grup 5 Puan Durumu

1.Nevşehirspor GK            5    13    
2.Yozgatspor 1959 FK       4    12    
3. Aksaray Bld.Spor           5     9    







Haber: Mustafa Ferveren