NEVŞEHİR(MHA) Nevşehirli atletizmciler ilimizi ulusal, bölgesel yarışmaların yanında uluslar arası yarışmalarda da temsil etmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda önemli dünya ve Türkiye derecelerine imza atan Nevşehirli atletizmcilerden Anıl Kalaycı Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan EYOF Gençlik olimpiyatlarında temsil etmeye hazırlanıyor.

Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi nezaretinde çalışmalarını sürdüren ve Kapadokya Sporcu kamp eğitim merkezinde kampa giren sporcumuz Anıl Kalaycı’nın antrenmanlarının son derece verimli geçtiğini söyleyen Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, 26 Temmuz 2015 tarihinde Gürcistan’da yapılacak olan yarışmalara Sporcunun en üst seviyede hazırlanabilmesi için gereken tüm çalışmaların yapıldığını belirtti.

Kalaycı’nın 3 bin metre yarışmalarında İlimizi ve Ülkemizi temsil edeceğine dikkat çeken Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, “Sporcumuz Anıl Kalaycı Gürcistan’da yapılacak olan Gençlik Olimpiyatlarına katılarak hem ülkemizi hem de ilimizi temsil edecek. O nedenle müsabakaya çok ciddi bir hazırlık süreci içerisindeyiz. Kapadokya Sporcu kamp eğitim merkezimizde kampa aldığımız sporcumuzun düzenli olarak antrenmanlarını yapması ve sağlıklı bir şekilde beslenerek yarışmaya hazırlanmasına büyük önem veriyoruz. 2011 yılında yine Sporcumuz Mustafa Kocatepe’nin katıldığı müsabakalardan bu kez Anıl Kalaycı’nın başarılı bir şekilde ayrılması en büyük temennimiz” dedi.