Mehmet Ali Soydemir'in oy birliğiyle başkanlığa seçildiği Yönetim Kurulu toplantısında, takımın BAL Ligi'ne çıkarılması için çalışmaların arttırılması kararlaştırıldı.

 

Genel kurulun değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, mevcut spor tesisinin düzenlenmesi ve spor kulübüne bağlı gençlik lokali yapılması hakkında görüşmeler yapılarak, çalışmaların başlamasına karar verildi.

 

Soydemir, birlik ve beraberlik içerisinde belli bir başarıyı yakalayan takımı, daha da başarılı hale getirmek için çalışacaklarını söyleyerek,

 

"Takımımız başarılı bir ivme yakaladı. Yeni yönetim olarak hedefimiz bu başarıyı daha da ileriye taşımaktır. Yeni spor tesisleri, alanları oluşturup gençlerimizi spora yönlendirerek zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak istiyoruz. Bu anlamda yapacağımız tüm çalışmalarımızda tüm taraftarlarımızdan ve hemşehrilerimizden destek bekliyoruz" dedi.

 

Kapadokya Göreme Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun görev dağılımına göre, kulüp başkanlığına Mehmet Ali Soydemir, Başkan Yardımcılığına Mustafa Aldemir, Genel Saymanlığa Esen Keleş getirilirken, Asil Üyeler de Adem Demirci ve Hasan Hüseyin Can oldu.