Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 26. hafta maçında temsilcimiz Kapadokya Göremespor Adana ekibi Ceyhanspor'u 4-0 yenerek ligi tamamladı.

2 takım arasındaki maç saat 15.00 itibariyle Nevşehir merkez spor kompleksi 3 Nolu sahada oynandı.

Maçta 5. dakika'da Delil Geriş'in attığı gol ile Kapadokya Göremespor 1-0 önde. Maçın 17. dakikasında Emre Özden'in golüyle Kapadokya Göremespor 2. golünü attı. 30. Dakika'da İsmail Salmanın golüyle Kapadokya Göremespor 3-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. K. Göremespor'da Selim Öztürk'ün 90. Dakikada attığı gol karşılaşmanında skorunu belirledi. Kapadokya Göremespor 4-0 Ceyhanspor

Karşılaşmayı Şanlıurfa Bölgesi’nden Bakır Aslan yönetti.

1. Yardımcı Malatya Bölgesi’nden Kürşat Duyu, 2 . yardımcı aynı bölgeden Enes Selis ve 4. Hakem olarak ve Şanlıurfa Bölgesi’nden Şanlıurfa’dan Yusuf Adnan Kendirciler görev aldı.

Gözlemci olarak ise Manisa doğumlu ve Isparta Bölgesi’nden Ömer Kürşat Tüfekci atandı.

Göremespor maça Furkan Güze,l Cüneyt Turgut ,İsmail Salman, Koray Koç, Beytullah Çamurlu, Nicholos Ofori, M.Yasin Turgutalp, Selim Öztürk, Serhat Akyün, Delil Geriş ve Emre Özden'den oluşan 11 ile sahada yer alıyor.

Yedek kulübesinde ise Ali Çiçek, Burak Murat, Mehmet Becerir, Yusuf Öcek, Ahmet Özdemir, Timuçin Gülfidan, Hüseyin Umut Baysal yer alıyor.

Haber: Mustafa Ferveren