Kapadokya Göremespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir tribün liderleri ve taraftar gruplarının temsilcileri akşam yemeğinde bir araya geldi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 5.Grup’ta mücadele eden Kapadokya Göremespor Yönetimi ve taraftarları Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme kasabası Holiday Cave Hotel'de Kırıkhanspor maçı öncesinde düzenlenen yemekli toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Çiner; Henüz çok yenisi olduğumuz Bal Liginde 11 haftayı geride bıraktık. Bu maçlarda 3 galibiyet, 4 Beraberlik ve 4 mağlubiyet aldık. Oynadığımız maçlarda tecrübesizliğimiz sebebiyle çok puanlar kaybettik. Ama ilk yılımızda hedefimiz iyi futbol oynamak taraftarlarımıza güzel futbol izlettirebilmek ve ligde de kalıcı olmak. Bu manada hedefimizden sapmamız yok. Nevşehir ve Kapadokya Bölgesini Bal liginde temsil eden K.Göremespor olarak Bizim tek isteğimiz bu takım hepimizin, takımımıza tüm şehrimizin ve özellikle turizm camiasının destek vermesini bekliyorum dedi.

Nevşehir ve Göreme gençliğini spora teşvik etmek adına önemli bir misyon üstlendiklerinin altını çizen Kapadokya Göremespor Kulüp İkinci başkanı Mehmet Ali Soydemir; Ligin henüz çok yenisiyiz ve ilk yılımızda tecrübe kazanmamız açısından oldukça önemli. Bu haftaya kadar çok şansız puanlar kaybettik, ama ben inşallah bundan sonra çok iyi neticeler alacağımıza yürekten inanıyorum. Zira, oyuncularımızın hepsi iyi niyetli ve yetenekli. Oyuncularımız yüreğini ortaya koyduğu zaman yenemeyeceğimiz takım yok. İnşallah bu haftaki maçımız bir başlangıç olur. Tüm taraftarlarımızı hafta sonunda oynanacak olan Kırıkhanspor maçına bekliyoruz" dedi.

3.Ligde Nevşehir Belediyespor'umuzla, Bal Liginde de K.Göremespor ile birlikte bu sezon Kapadokya'nın kalbi Nevşehir'imizi spor kenti yapmak adına önemli bir fırsat yakaladığının altını çizen Soydemir, "Nevşehir Belediyespor'a 2.lig yolunda başarılar diliyorum ayrıca, Bizim en büyük destekçimiz olan 12. Adam olarak taraftarlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her daim yanımızda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Nazik davetinden ötürü Kapadokya Göremespor'a teşekkür eden Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Şekerli ise, "Şehrimizi Bal Liginde başarıyla temsil Eden Kapadokya Göreme Spor Yöneticileri ve Teknik Heyeti ile Meterisliler Grubu olarak hasbihal ettik. Bugüne kadar K. Göreme spor'umuz için elimizden geleni yaptık, bugünden sonra da yapacağız. Bir Nevşehir Bld.Sporumuz, birde K.Göremespor'umuz var. Bu vesile ile Nazik yemek daveti için Mehmet Ali Soydemir başkanımıza ve güzel muhabbeti için de Sayın Hasan Çiner başkanımıza sonsuz teşekkürler." dedi.