Nevşehir'in Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcisi Kapadokya Göremespor, yeni sezon çalışmaları kapsamında Teknik Direktör İsmail Güzel ile yola devam kararı aldı.

Kapadokya Göremespor, 2019-2020 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig sezonu için deneyimli Teknik Direktör İsmail Güzel ile yeniden anlaşma sağladığını duyurdu. 

Kapadokya Göremespor Başkanı Hasan Hüseyin Çiner ve Kulüp Yöneticisi Zafer Çelebi’nin de yer aldığı görüşmede 2 taraf arasında ön protokol imzalanarak anlaşmaya varıldı.

Kapadokya Göreme Spor Başkanı Hasan Hüseyin Çiner'de; "İsmail Güzel hocamız ile yeni sezon öncesinde anlaşmış bulunuyoruz. Her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah" dedi.

Durmak yok hedefe devam...

Tesis ve konaklama belirsizliğini kulüp başkanımız Hasan Hüseyin Çiner’in uğraşlarıyla Nevşehir Gençlik Spor il Müdürlüğü kamp eğitim merkezi olarak belirleyen Kapadokya Göremesporumuz 2019 – 2020 yılı BAL ligi sezonuna bıraktığı yerden devam ediyor. 
Bu yıl takımımızın başında yine deneyimli teknik direktör İsmail Güzel hocamız yer alacak. 
Hocamızla anlaşma sağladıktan sonra geçen sezon takımımızda başarılı performanslarıyla hatırladığımız takım kaptanımız Koray Koç, Selim Öztürk, Beytullah Çamurlu, Yasin Turgutalp, Emre Özden ve Cüneyt Turgut ile tekrar kontrat imzaladık. 
Dış transferde Erciyes Spor alt yapısından sol bek Mehmet Bayram, geçtiğimiz sezonda BAL liginde oynayan ve başarılı bir performans sergileyen santrafor Mehmet Onur Demir ve Erzurum U21 takımından sağ açık Osman Şentürk ve orta saha oyuncusu Ramazan Saraç ile anlaştık. 
İç ve dış transferler haricinde Nevşehir Spor ve Kapadokya Göremespor alt yapılarından takımımıza ikişer yeni futbolcu daha ekleyeceğiz. 
Önümüzdeki yıl seyir zevki veren ve ligin üst sıralarını zorlayan bir takım oluşturmayı amaçlayan başkanımız ve yönetim kurulumuz çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. 
17 Ağustos Cumartesi günü bir araya gelecek takımımız çalışmalara 18 Ağustos Pazar günü start verecek.

Haber:Mustafa Ferveren