2017-2018 sezonunda Nevşehir Belediyesporun Profesyonel 3. Lige çıkmasıyla birlikte Nevşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazanan Kapadokya Göremespor antrenmanların başlamasıyla birlikte çalışmalarına da hız kazandırdı. 

Kapadokya Göremespor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Soydemir yaptığı yazılı basın açıklamasında Kapadokya Göremespor’un şampiyon olacağına inandıklarını ve emeğin geçen herkese teşekkür etti. 

Soydemir açıklamasında şu görüşlere yer verdi: 
“2017 -2018 futbol sezonuna hazırlanmaya başladığımız ilk günden bittiği son güne kadar takımımızın şampiyon olacağına canı gönülden inanmıştık ve başardık. Burada emeği geçen herkese tekrar teşekkür etmek isterim. Nevşehirsporumuzun 3. Lige yükselmesinin kesinleşmesinden bu güne kadar geçen süre içerisinde hem yönetimsel anlamda, hem de takımın oluşturulmasının altında çok ciddi gayretler yatmaktadır. Bölgesel Amatör Ligin yeni temsilcisi olan takımımıza şehrimizin dinamiklerini bilen, futbol konusunda deneyimli ve bu kategoriye hâkim olan İsmail Güzel’i hocamız olarak tayin ettik. Sonrasında yoğun bir çalışma başlatarak takımımızın oyuncu anlamında iskeletini oluşturmak üzere gayret sarf ettik.”

-Birlikte Yola Çıkmak İçin Gereken Üç Şey: “Yürek-Güven-Sadakat”

Ekip ruhunun futbol anlamında en önemli unsur olduğunun altını çizen Soydemir, “Öncelikle belirtmek isteriz ki, Kapadokya Göremespor olarak bu ailenin tüm fertleri birlikte yola çıkmanın şartlarını sonuna kadar yerine getirmiş insanlardan oluşmaktadır. İlk süreçte yönetim olarak görev bölümü gerçekleştirildi. Görev paylaşımları sonucunda takımımızın en önemli sorunlarından biri olan konaklama sorunu çözüldü. Bu süreçte yardımlarını esirgemeyen Göreme Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunarım. Takımımızın yiyecek-içecek temini, antrenman malzemelerinin ve giyilecek kıyafetlerin maddi giderlerinin sağlanması, ayrıca ilk aşamada belirlenen sporcuların peşinatlarının ödenmesi önceliklerimizi oluşturdu. Teknik ekibimiz sayısını şu anda bile tam olarak belirleyemediğimiz birçok oyuncuya bu şanlı formanın sahibi olabilmeleri için şans verdi hala da vermektedir. Göremesporu seven sayan birçok insan takımımıza bildikleri tüm değerli sporcu arkadaşlarımızı yönlendirerek bizlerin takımımızı geliştirmemize faydalı olmuşlardır. Şu ana kadar takımımız yensek te, yenilsek te, berabere de kalsak skora dayalı düşünmediğimiz sadece ve sadece performansımızı üst noktaları taşıma amacıyla oynadığımız 8 adet hazırlık maçı gerçekleştirildi. Bilindiği üzere Bölgesel Amatör Ligi 22-23 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak. Bu günlere kadar ilimizi temsil etmekle görevli kulübümüzü her anlamda hazır hale getirebilmek için gereken her şeyin yapılacağını sizlerle paylaşmaktan onur duyarım. İlk defa katılım gerçekleştireceğimiz bu kategoride tüm Nevşehir halkını yanımızda görmekten mutluluk duyarız. Unutulmaması için hatırlatmak isterim ki öncelikli amacımız tüm Nevşehirlilerin yüzünü güldürmek, heyecan vermek ve başarı kazanmak için sahaya çıkmak olacaktır. Maçlarımıza gelebikecek durumda olan her Nevşehirliyi müsabakalarımıza bekliyoruz” diye konuştu. 

Soydemir ayrıca 3. LİG’te Nevşehir’i temsil edecek olan gurur kaynağımız Nevşehir Belediyespora da Kapadokya Göremespor olarak canı gönülden başarılar dilediklerini ifade ederek tüm sporseverlerin ve Nevşehirlilerin Kurban Bayramını da tebrik etti. 

BÖLGESEL AMATÖR LİG 5.GRUP FİKSTÜRÜ

1.Kapadokya Göremespor ( Nevşehir )
2.68 Aksaray Belediyespor ( Aksaray )
3.1970 Hisarspor ( Niğde )
4.Talasgücü Belediyespor ( Kayseri )
5.Ceyhanspor ( Adana )
6.Kiremithanespor ( Adana )
7.Vefa 01 Spor ( Adana )
8.7 Mart Kadirli Demirspor ( Osmaniye )
9.Kırıkhanspor ( Hatay )
10.Arsuz Karaağaçspor ( Hatay )
11.İskenderun Belediye Gençlikspor ( Hatay )
12.Mut İdman Yurdu Belediyespor ( Mersin )
13.Medcem Silifke Belediyespor ( Mersin )
14.İçelspor ( Mersin )