Play-Out maçında Suvermez Kale Spor'u 7-0 yenerek gelecek sezon tekrar BAL Liginde Nevşehir'i temsil etme hakkını elde eden Kapadokya Göremespor'da yaşanan belirsizlik sporseverleri üzüyor.

Tamam mı, devam mı Kapadokya Göremespor ?

Play-Out maçında Suvermez Kale Spor'u 7-0 mağlup eden Kapadokya Göremespor gelecek sezon da BAL Ligi'nde mücadele edecek...

2019-2020 sezonunda Nevşehir'i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etme hakkı elde eden Kapadokya Göremespor'da gözler Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner'e çevrilirken, önümüzdeki sezon Bal'da yer alıp almayacağı konusunda spor kamuoyunda heyecanlı bekleyişte sürüyor.

Geçtiğimiz sene Nevşehir ve Kapadokya Bölgesini başarı ile temsil eden bu manada büyük özveri gösteren Kulüp Başaknı ve Yönetim Kurulu üyeleri bu yıl için ise gelişmeleri yakından takip ediyor. 

Başkan Çiner'in Kararı merak ediliyor...

Edinilen bilgilere göre, K.Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner'in Spor Toto BAL'a katılım için son başvuru tarihi olan 19 Temmuz'da lige katılma teminat ücreti olarak 22 Bin lirayı ödediği ifade edildi. Fakat devam edip etmeyeceği konusunda takıma verilecek olan desteğe göre karar vereceği iddia edildi. 

Özellikle Bal liginde mevcutta ağır (maddi) şartların zorluğu nedeniyle Niğde gibi bazı illlerin Bal temsilcileri bu yıl katılım gösteremeyeceği ifade edilirken, K.Göremespor'un bu şartları sağlayıp sağlayamayacağı dolayısı ile de hak ettiği Bal liginde bu sene mücadele edip etmeyeceği ise merak ediliyor.

 Spor Toto BAL'da bu sezon oynama hakkı olan 160 takımdan 153'ünün başvurusu kabul edilirken, 7 takım ise katılamayacak...