NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de spor alt yapısının güçlendirilmesi ve ilimiz sporcularının maddi-manevi desteklenmesi amacıyla da çalışmalarını aralıksız sürdüren Kapadokya Spor Kulübü henüz kurulmasının üzerinden birkaç ay bile geçmeden önemli başarılar kazanmaya devam ediyor.

Kapadokya Spor Kulübü Başkanı Av. Hüsnü Güneş, geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Kros yarışmasında Türkiye Şampiyonluğunu kazanan, Kapadokya Spor Kulübü sporcusu Ömer Şen’in başarısından büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi.

Ankara’da yapılan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Yıldız Erkekler 3 bin Metre Kros Yarışması'nda şampiyon olan Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi ve aynı zamanda Kapadokya Spor Kulübü Sporcusu olan Ömer Şen’i başarısından dolayı kutlayan Kulüp Başkanı Av. Hüsnü Güneş, “Kulüp olarak baştan beri hep söylediğimiz gibi amacımız ilimizde çeşitli spor dallarında faaliyet gösterirken, Sporcularımızın ilimize ulusal ve uluslar arası başarılar kazandırabilecekleri zemini onlara hazırlamak istiyoruz. Kros yarışmalarında kulübümüz sporcularından Ömer Şen’in elde ettiği başarı kulübümüzü gururlandırdı ve mutlu etti. Biz kulüp olarak kendisine maddi – manevi desteğimizi her zaman vermeye devam edeceğiz. Kendisini, ailesini bir kez daha kutluyorum” dedi.