Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından "Taş Ormanlar’da Oryantiring" sloganı ile düzenlenen 4. Kapadokya Kupası ve 4. Kademe Dilay Cem Kerman Oryantiring yarışları Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesinde 991 kayıtlı sporcunun katılımı ile sürdü.

Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Mustapaşa beldesindeki İçmece, Güvercinlik ve Gomeda vadilerinin de içerisinde yer aldığı 12 kilometrelik parkurda Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Kanada, İtalya, Almanya, Hollanda, İsveç, Norveç, İsviçre, Rusya, Litvanya’dan katılan sporcular harita ve pusula yardımıyla hedeflere ulaşmaya çalıştı.

Türkiye ve Avrupa Şampiyonalarına puan veren ve Türkiye’den 61, yurtdışından 11 takımın 991 sporcunun yarıştığı Mustafapaşa parkurunda 10 yaşından 88 yaşına kadar sporcular mücadele etti.

4. Kapadokya Kupası ve 4. Kademe Dilay Cem Kerman Oryantiring yarışları, 23 Mart Pazar günü merkeze bağlı Göreme beldesindeki yarışla sona erecek.

Haber: Fanatik

   Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından "Taş Ormanlar'da Oryantiring" sloganı ile düzenlenen 4. Kapadokya Kupası ve 4. Kademe Dilay Cem Kerman Oryantiring yarışları Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde sporcuların katılımı ile sürdü.

    Türkiye ve Avrupa Şampiyonalarına puan veren ve Türkiye'den 61, yurtdışından 11 takımın 991 sporcunun katıldığı Kapadokya Kupasının Gülşehir parkurunda çok sayıda sporcu mücadele etti.

    4. Kapadokya Kupası ve 4. Kademe Dilay Cem Kerman Oryantiring yarışları, 23 Mart Pazar günü merkeze bağlı Göreme beldesindeki yarışla sona erecek.