NEVŞEHİR(MHA) Futbol il temsilcisi M. Tolga Karaca, geçtiğimiz hafta sonunda ikinci hafta karşılaşmaları oynanan U-19 ligi müsabakalarının oldukça zevkli ve mücadele dolu geçtiğine dikkat çekerken, futbolseverleri bu müsabakaları izlemeye davet etti.

İki ayrı grupta toplam 12 takımın katılımı ile düzenlenen U-19 ligi müsabakalarının geleceğin futbolcularının yetişmesi açısından büyük önem taşıdığına değinen Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, ilimizdeki tüm futbolseverlerin müsabakaları izlemeye gelerek onlara destek verebileceklerini belirtti.

İlçe sahalarının yanında ilimiz merkez sahalarında da oynanan lig müsabakalarının futbolseverler tarafından daha fazla ilgi ile izlenmesini arzu ettiklerini söyleyen Futbol il Temsilcisi M. Tolga Karaca, “İlimizde Amatör Kulüpleri Federasyonumuz, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüz ve Futbol il temsilciliğimiz tarafından düzenlenen U-19 ligi müsabakaları seyir zevki yüksek ve oldukça çekişmeli müsabakalara sahne oluyor. Bu müsabakaların daha fazla futbolsever tarafından izlenmesi geleceğin futbolcularına verilecek en büyük destek olacaktır. Bu nedenle futbolseverleri bu müsabakaları izlemeye davet ediyorum. Hafta sonlarında ilimiz 2 ve 3 Nolu çim sahalarda oynanan müsabakalara tüm futbolseverleri izlemeye davet ediyorum” açıklamasında bulundu.