Geçen sezon Spor toto 3.lig 3. grubundan Bölgesel Amatör Lig'e düşen Kayapınar Belediyespor'da iç transferin tamamlandığı ve dış transferde bazı oyuncularla anlaşıldığı kaydedildi. Futbol Şube Sorumlusu Hakan Mutlu, iç transferde Onur, Fırat, kaleciler Ferhat Mercan ve Ferhat Demir, dış transferde de Büyükşehir Belediyespor'dan Yılmaz ve Mehmet Eski ile anlaştıklarını söyledi. ...

 

Geçen sezon Spor toto 3.lig 3. grubundan Bölgesel Amatör Lig'e düşen Kayapınar Belediyespor'da iç transferin tamamlandığı ve dış transferde bazı oyuncularla anlaşıldığı kaydedildi.

 

Futbol Şube Sorumlusu Hakan Mutlu, iç transferde Onur, Fırat, kaleciler Ferhat Mercan ve Ferhat Demir, dış transferde de Büyükşehir Belediyespor'dan Yılmaz ve Mehmet Eski ile anlaştıklarını söyledi.

 

Mutlu, "İç transferde sorunumuz kalmadı. Dış transferde de oyuncuların büyük bölümü ile anlaştık. Bazı pürüzler var, onları da çözdükten sonra kadroyu tamamlayacağız. Arzuladığımız kadro yapısına ve kulübün maddi imkanlarına uygun transferler yapıyoruz. Kamptan sonra gerekli görülürse eksikliği hissedilen mevkilere takviye yapacağız" dedi. Mutlu, kamp için ise Nevşehir, Kocaeli Kartepe ve Ankara Kızılcahamam'dan birinde karar kılacaklarını açıklayarak, bayramdan sonra bunu netleştireceklerini sözlerine ekledi. Geçen sezon Spor toto 3.lig 3. grubundan Bölgesel Amatör Lig'e düşen Kayapınar Belediyespor'da iç transferin tamamlandığı ve dış transferde bazı oyuncularla anlaşıldığı kaydedildi. Futbol Şube Sorumlusu Hakan Mutlu, iç transferde Onur, Fırat, kaleciler Ferhat Mercan ve Ferhat Demir, dış transferde de Büyükşehir Belediyespor'dan Yılmaz ve Mehmet Eski ile anlaştıklarını söyledi. Mutlu, "İç transferde sorunumuz kalmadı. Dış transferde de oyuncuların büyük bölümü ile anlaştık. Bazı pürüzler var, onları da çözdükten sonra kadroyu tamamlayacağız. Arzuladığımız kadro yapısına ve kulübün maddi imkanlarına uygun transferler yapıyoruz. Kamptan sonra gerekli görülürse eksikliği hissedilen mevkilere takviye yapacağız" dedi.