Nevşehir'in ekmeğini yiyen suyunu içen bu topraklarda doğup büyüyen her kişinin bu memlekete vefa borcu olduğu gerçeğiyle FİB Haber merkezimize düşen bir haberi sizlerle paylaşıyoruz.

Öncelikle şunu hatırlatarak başlamak istiyorum yazımıza..."Her türlü cefayı da, sefayı da şehrinin takımıyla yaşarsın. Çok ateşliysen onunla yatar onunla kalkarsın. Ligi 2. bitirmiş, 15. bitirmiş, kümeye düşmüş çok kafaya takmazsın. Başarının, paranın, şanın peşinde olmaz, takımına her şeyinle sadık olursun. Bundan ötürü gurur duyar, kalbin takımınla çarpar. Ama şundan emin olursun ki “Takımına her şartta ve her durumda karşılıksız olarak maddi manevi destek veren bu şehrin evladı olarak takımna sahip çıkanları asla unutmayacağız ..” O Statta hep bir ağızdan Kırmızı Beyaz Şampiyon NEVŞEHİR tezehuratlarıyla bir şehir inletircesine bağırmak  tarifi olmayan güzel bir histir senin için.

Elbette bunun yanında doğup büyüdüğü ya da bir sebepten ayrı kaldığı şehrinin futbol takımını "Desteklemeyenler" de yok değil. İşte Nevşehirli bir vatandaşımızı oldukça üzen bir haberi sizle paylaşıyoruz..."

FİB Haber Merkezimize ulaşan yazıda;
 - Aslen Nevşehirli olup Memleketi yerine başka bir şehrin üstelik Nevşehirspor gibi onunda Bal liginde mücadele veren bir takımına sponsor olmak bir çok Nevşehirli gibi benide derinden incitti ve çok üzdü diyor vatandaşımız...

Unutmayalım hayat paylaştıkça anlam kazanır. Şehir takımlarıda Desteklerle hayat bulur başarı kazanırlar.
Herşeyiyle bir şehrin Takımını sadece bir kişiye yükleyip sonrada hiçbir şekilde destek olmayıp birde eleştirenleri buradan kınıyoruz. Ve bu şehrin evlatları olarak takımına sahip çıkıp hem maddı hem manevi herşeyiyle takımımız Nevşehirspora sahip çıkan Cantekin ailesini bu vesile ile bir kez daha tebrik ediyoruz Allah razı olsun onlardan.Emeği geçen destek veren her kim kişi ve kurum varsa onlarada teşekkür ediyoruz.


Şimdi bu haberimizi sizlerle paylaşıyoruz ve inşallah Bu Hemşehrimizin kendi memleket takımınada bir katkı ve desteği olurda onuda burada sizlerle paylaşmak şansı yakalalarız dileğiyle gelin bu haberi birlikte okuyalım:

Kocaelispor, Özersoylar forma reklamına devam ediyor

Kocaelispor ile Özersoylar firması arasındaki forma reklamı anlaşması sezon sonuna kadar uzatıldı.

İmperial Park Otel’de bugün düzenlenen basın toplantısında anlaşma imzalandı. Törene Özersoylar firmanın sahibi Kürşat Ersoy, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, yöneticiler Teoman Gencal, Cumhur Alkan, Hakan Coştu, Çağrı Alpaslan, Efe Nalçacı ile sportif direktör Rafet Kırgız katıldı.

BAŞKAN YAVUZ TEŞEKKÜR ETTİ

Törende ilk olarak Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz konuştu. Yavuz, “İkinci yarı öncesinde istekli ve heyecanlıyız.  Kocaelispor olarak son aylarda kent gündemine oturduk. Kentin her tarafına, her kesimine gidiyoruz. Bu ziyaretler Kocaelispor’a çok şey kattı, daha da katacak. Kulüplerin kurumsal desteği yoksa işleri zor. Bu anlamda bize ligin ilk yarısında destek olan yardımlarını esirgemeyen Özersoylar firmasına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Herkesin kaçtığı, sırt çevirdiği bir dönemde bizlerin yanında olmaları memnunluk vericiydi. İlk yarı için anlaşmıştık, sezon sonuna kadar uzattık” dedi. ERSOY: “İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK” Özersoylar Firması sahibi Kürşat Ersoy da törende bir konuşma yaptı, “Kocaelispor gibi marka olmuş bir takıma destek olduğumuz için bizler de mutluyuz. Bu destek ve kentteki hareketlenme yönetimin doğru yolda olduğunu gösteriyor. Ben inanıyorum sezon sonunda bu takım şampiyon olacak” dedi. Ersoy ilk yarıda 4 maça geldiğini, 4’ünü de kazandıklarını belirterek, “İnşallah Kocaelispor profesyonel lige çıkar ve biz de işbirliğimizi üst liglerde de sürdürürüz” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Yavuz, Ersoy’a forma hediye etti.

İşte bu haber Kocaeli de yerel haber merkezlerine de düşmüş. Aslen Nevşehirli olduğunu belirten okurumuz,Bu haberi okuduktan sonra Özersoylar ı Nevşehirspor a da destek omaya davet ediyorlar. Ne diyelim bizde bu davete aracı oluyoruz.Şimdi söz Nevşehirli oldukları belirtilen Özersoylar'da... Bekleyip görelim...