Bal ligi 6.Grupta 9 Puanla Nevşehirspor'un 2 puan önünde lider bulunan Y. Altındağ Belediye spor bugün deplasmanda karşılaştığı Kayseri Şekerspor maçını 3-1 kaybetti. Yarın kendi sahasında Kayseri Yol Spor ile karşılaşacak olan Nevşehir spor'a gün doğdu.

Nevşehirspor'a liderlik için gün doğdu!

Şekerspor'un galibiyeti Nevşehirspor'un yarın oynayacağı Yolspor maçının önemini bir kat daha artırdı.
Bal ligi 6.Grupta Ligde lider bulunan Y.Altındağ Belediyespor'un deplasmanda Kayseri Şekerspor'a 3 - 1 yenilmesinin ardından şimdi tüm gözler yarın oynanacak olan Nevşehirspor Kayseri Yol spor maçına çevrildi. Ligde ikinci sırada bulunan Yozgatspor'un haftayı Bay geçecek olması, üçüncü sıradaki Kazan Belediyespor'un  Yeşil Kırşehirspor'la zorlu maça çıkacak olması Nevşehirspor taraftarlarını liderlik için umutlandırdı. Nevşehirspor için yarınki Kayseri Yol spor maçı büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor...

Haydi NEVŞEHİR Yarın Şampiyonluk Niyetine Gazi'ye...Bu maç kaçmaz...

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehir spor hafta sonunda Kayseri Yol Spor ile karşılaşacak.

Ligde bugüne kadar oynadığı 4 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Nevşehir´in Bölgesel Amatör Lig ekibi Nevşehir Spor GK bu hafta sonunda kendi taraftarı önünde ve sahasında Kayseri Yol Spor´u ağırlayacak.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehir Spor 8 Kasım Pazar günü Gazi Stadyumunda Kayseri Yol Sporu konuk edecek. Ligde 7 puan ve averaj ile 4. Sırada yer alan Nevşehir Spor, Kayseri Yol Spor’u mağlup ederek liderliğe yükselmek istiyor.

6. Grupta 7 Puanla 4. sırada yer alan Kırmızı Beyazlılarda geçtiğimiz günlerde yaşanan Teknik Direktör değişikliğinin ardından takımın bu değişimden nasıl etkilendiği de ilk kez görülecek. 

NEVŞEHİRSPOR pazar günü oynayacağı Kayseri Yolspor maçı hazırlıklarını yeni Hocası Yahya Ünal nezdinde tamamladı...Şakatlıktan yeni kurtulan Ahmet Keleş ve Uğur Özvardar çift kale maçta yerlerini aldı.
Futbolcuların hırsı dikkatlerden kaçmıyor.

HAFTANIN PROGRAMI

7 Kasım Cumartesi
13:30 Kayseri Şekerspor 3 -1 Yeni Altındağ Belediyespor

8 Kasım Pazar
13:30 TM Kırıkkalespor - Yıldızeli Birlikspor
13:30 Emniyetgücü - Azatlıspor
13:30 Kazan Belediyespor - Yeşil Kırşehirspor
13:30 Nevşehirspor GK - Kayseri Yolspor
13:30 Hacılar Erciyes - Çankırı Belediyespor


Liderin iki puan gerisinde bulunan Kırmızı beyazlılarda tek hedef Kayseri Yol Spor’u Nevşehir’den puansız gönderip maçtan üç puanla ayrılmak. Bu maç öncesinde grubumuzda puan durumu şu şekilde:

 

O

G

B

M

A

Y

AV

P

1.YENİ ALTINDAĞ BELEDİYESİ SPOR

4

3

0

1

13

3

10

9

2.YOZGATSPOR 1959 FK

4

3

0

1

8

3

5

9

3.KAZAN BELEDİYESPOR

4

2

1

1

10

8

2

7

4.NEVŞEHİR SPOR GENÇLİK

4

2

1

1

7

5

2

7

5.YEŞİL KIRŞEHİR SPOR

4

2

1

1

4

4

0

7

6.ÇANKIRI BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR

4

1

3

0

8

6

2

6

7.SİVAS EMNİYETSPORGÜCÜ

4

2

0

2

7

7

0

6

8.TÜRK METAL KIRIKKALE SPOR

3

2

0

1

4

4

0

6

9.KAYSERİ ŞEKERSPOR

3

1

1

1

4

3

1

4

10.KAYSERİ YOLSPOR

3

1

0

2

5

9

-4

3

11.HACILAR ERCİYES GENÇLİK VE SPOR

4

1

0

3

3

10

-7

3

12.YILDIZELİ BİRLİK SPOR

4

0

1

3

3

7

-4

1

13.AZATLISPOR

3

0

0

3

2

9

-7

0








Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grup'ta mücadele veren Kayseri Şekerspor, sahasında Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaştı.


Olaylı maçı Şekerspor kazandı...

Kayseri Sümer Stadı'nda oynanan maçta yenik duruma düşmesine rağmen maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle skoru lehine çeviren Kayseri Şekerspor, sahadan 3 puanla ayrıldı. Maçın bitiş düdüğü sonrasında gerginlik yaşandı.

K.ŞEKERSPOR: 3 - Y.ALTINDAĞ BEL : 1

STAT: Sümer 1 Nolu Saha
HAKEMLER: Ahmet Ateş ** İlker Gümrükçüoğlu ** Rutkay Aksu ** 4.Hakem: Ömer Bozkurt
KAYSERİ ŞEKERSPOR: Ufuk Alparslan ** Mehmet Sönmez ** Samet Kayıkçı ** Ümit Kale ** İlhan Türen ** Sedat Burak ** (Dk.46 Murat Işıkdemir **) Selahattin Enes ** (Dk.75 Gökhan Altıntaş **) Emre Erol ** Burak Mete *** Emre Ekti *** Ersoy Yılmaz ** (Dk.80 Ali Kemal İlyas **) 
YENİ ALTINDAĞ BELEDİYESPOR: Tuğrul Karatosun * Vedat Taşdemir * Abdullah Gün * İlker Öymez * Ümit Avcı * Felipe Lopes * Bora Çoban * (Dk.75 Ömer Faruk *) Matheus Fachetti * Arif Yılmaz * Mehmet Osman ** Ufuk Koç *
GOLLER: Emre Ekti Dk.50 (Pen), Burak Mete Dk.55, Ersoy Yılmaz Dk.70 (Pen) (Kayseri Şekerspor) Mehmet Osman Dk.15 (Pen) (Yeni Altındağ Belediyespor)


Beklenmedik gol
Sahaya galibiyet parolası ile çıkan Kayseri Şekerspor, maçın 15. dakikasında penaltıdan kalesinde golü gördü. Bu gole cevap verebilmek için çaba sarfeden Yeşil Beyazlılar, maçın ilk yarısında gol atma başarısı gösteremedi. Oyunun ikinci yarısına daha baskılı ve daha istekli başlayan Kayseri Şekerspor, Emre Ekti'nin penaltı golü ile beraberliği buldu. Bu golden 5 dakika sonra Burak Mete, takımını öne geçiren golü kaydetti. 

Peşpeşe goller
Golden sonra sertleşen oyunda hakemler, sürekli gerginliği önlemeye çalıştı. 65’inci dakikada Şekersporlu futbolcunun faulünden sonra sahada gerginlik yaşandı. İki takım sporcuları bir birlerinin üstüne yürürken hakemler ve antrenörler, olayın büyümesini önledi. Maçta 70’inci dakika oynanırken Şekersporlu Ersoy Yılmaz yerde kaldı ve hakem yine penaltı noktasını gösterdi. Ersoy Yılmaz golü kaydetti ve skoru 3-1’e taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve 3 puanı alan taraf Kayseri Şekerspor oldu.

Maç bitti gerginlik arttı
Maç sonrası galibiyete sevinen Kayseri Şekerspor ile üzülen Yeni Altındağ Belediyesporlular arasında atışma başladı. Konuk takım, sahayı önce terk ederken saha içinde oluşan bireysel atışmalar maç sonunda da sürdü. Çıkışta ve soyunma odasına girerken yapılan atışmalar ortamı gerdi ve iki takım sporcuları bir birlerinin üstüne gürürken Kayseri Şekersporlular soyunma odasına durdurulmaya çalıştı. Çıkan kavga, emniyet güçlerinin müdahalesi ile kısa sürerken takımlar soyunma odasına sokuldu. Bir müddet sonra önce  Kayseri Şekerspor, sonra konuk ekip, statdan ayrıldı.

Kayseri Yol Spor bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltirken gurupta lider bulunan ve bu mağlubiyetle Kayseri'de büyük yara alan Y.Altıdağ Belediye spor Nevşehirspor dan sonra ikinci yenilgisini alarak 9 Puanda kaldı.


Haber-Fotolar: İlyas KAPLAN 
Kayseri Tempo