FİB Haber Merkezine yapılan Açıklama ile Süper lige göz kırpan PTT 1.Ligin lideri ve güçlü ekibi Kayseri Erciyesspor un Kayseri de adeta üvey evlat muamelesi gördüğü bu konuda büyük üzüntü yaşadıklarını dile getirmişlerdi. Bunun üzerine Nevşehir den Kayseri Erciyesspor isminin Kapadokya Erciyesspor ismi ile Bölgesel bir takım olarak Kapadokya yı tanıtması adına mücadele etmesi durumunda kapılarının her zaman açık olduğunun ifade edilmesi üzerine bu konunun artık ciddi şekilde düşünülmesi gerektiği belirtilmişti.


Erciyesspor Haberimiz Büyük Ses Getirdi…

                                    Erciyesspor posterleri neden indirildi?

Kapadokya Erciyesspor olarak Nevşehir,Aksaray,Niğde ve Kırşehir ile Kayseri illerini kapsayan bölgesel bir takım olma anlamındaki FİB Haber Merkezi olarak yaptığımız öneri ve çağrı gerek Nevşehir Gerekse Kayseri cephesinde büyük ses getirdi.

 

Haber sonrası Gerek Komşumuz Kayseri den gerek Nevşehir den çok sayıda telefon aldığını belirten FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı Erciyesspor un Kapadokya Erciyesspor ismiyle Süperligte ilimizi ve bölgemizi tanıtması ve maçlarınıda Nevşehir de oynayacak olması durumunda K.Erciyesspor un çok büyük bir seyirci ve taraftar portfeyinede ulaşarak hak ettiği gerekli desteği bulacağını ifade eden Çapacı ,Gerek alt yapısı gerekse Bölgenin en zengin spor saha tesisine sahip bir Kültür ve turizm Başkenti Nevşehrimizin şuan yıllardır profosyonel takımı olmaması ile Spora gençliğin teşviği açısındanda çok büyük bir misyonu üstlenebileceği ifade etti.

Çapacı ayrıca yaptığı açıklamasında Kapadokya’nın merkezi Nevşehir ili dışında yine Görkemli Erciyes dağı ve Soğanlı köyü ile her zaman Kapadokya bütünü içinde yer alma arzusu içinde olan Kayseri ninde bu konuda Aksaray Niğde ve kırşehirinde içinde bulunduğu Bölgesel bir takım olması adına ve Türk sporu adınada çok büyük hizmet vermiş olacağından şimdiden konunun Nevşehir başta olmak üzere tüm Kapadokya Bölgesinde büyük bir heyecan yaşattığını belirtti.

Çapacı Nevşehir ve Kapadokya bölgesi olarak Gelişmeleri yakından takip ettiklerini Bölgemizin başarılı ve güzide takımı K.Erciyesspor Kulübünden Konu hakkında açıklama bekliyoruz dedi.

İşte gündeme gelmesine vesile olan Grup 38 Taraftarlar Derneğinden FİB haber Merkezine gönderilen o basın açıklamasını siz okurlarımız için tekrar yayınlıyoruz...