NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden Nevşehir Spor GK Başkanı Necmi Cantekin, ligde son 4 haftada elde edilen puanların tesadüf olmadığını dile getirdi.

Bu sezon başlangıcından bu yana 2 teknik direktör ile yollarını ayırmak durumunda kalan Kırmızı Beyazlı ekibin ligde şampiyonluk mücadelesi verebilecek bir potansiyeli bulunduğuna dikkat çeken Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, Şanver Göymen’in takımın başına getirilmesinin ardından alınan 3 galibiyet ve 1 beraberliğin ardından ligi en iyi yerde bitirmek hedefi ile son üç müsabakaya çıkılacağını söyledi.

Yerel Seçim dolayısıyla hafta sonunu maç yapmadan geçiren Kırmızı Beyazlı takımın teknik direktör konusunda bir şanssızlık yaşadığını söyleyen Cantekin, “Bilindiği üzere takımımız ne yazık ki bu sezon üçüncü teknik direktörü ile çalışmak durumunda kaldı. Biri kaçıp gitti. Digeri yardımcı antrenörü ile anlaşmazlığa düştü ve takımdan ayrılmak durumunda kaldı. Aslında biz Şanver Göymen hoca ile daha önce temasta bulunmuştuk. Ancak o dönemde müsait değildi. Kendisinin göreve başladığı günden bu yana takımın 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan toplaması bence tesadüf değil. Gerçi Şanver Hoca’ya da Çok sert ve ne başarısı görülmüş ki diyenler oldu. Ama 4 haftada elde edilen sonuç ortada. Yeşil Kırşehir Spor maçını kazanabilseydik şampiyonluk iddiamız devam ederdi. Ancak talihsiz bir şekilde beraberlikle müsabakadan ayrılmak zorunda kaldık. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirebilmek olacak. 6 Nisan 2014 Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Sincan Belediye Spor maçı takımımızın ligdeki konumunu belirlemesi açısından önemli” diye konuştu.