2018-2019 futbol sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör ligde temsil edecek olan Kapadokya Göremespor'da hareketli saatler yaşanıyor. Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen K. Göremespor yönetimi yaptığı 7 flash transferlerle

Kapadokya Göreme Spor'un Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada; "Kapadokya Göremespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak 7 yeni oyuncu transferimiz tamamlanmıştır. Yönetim kurulu olarak ilerleyen günlerde transfer çalışmaları devam edecektir. Transfer ettiğimiz futbolcuların ilki geçen sezonu Yozgatspor’da geçiren Selim Öztürk (28), diğerleri ise Adana Toroslar Belediyespor’dan Ramazan Zengin (22), Çanakkale Çardakspor’dan İbrahim Furkan Bakır (21), Ankara Yurtkurspordan Beytullah Çamurlu (22), Kayseri Talas Belediyespor’dan Delil Geriş (21), Bursa Kestel Belediyespor’dan Osman Tuna (24) ve son olarak ta Çankırıspor’dan İsmail Özdoğan (23) kadromuza katılmıştır. Transfer edilen futbolcularımızın Nevşehir ve Göreme’nin spor kültürüne ve tanıtımı için turizme faydalı olmasını temenni ederiz. " denildi.

Kulüp binasında 7 yeni futbolcu ile gerçekleştirilen törende Kapadokya Göreme Spor'un Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner, Kulüp İkinci Başkanı Mehmet Ali Soydemir, Futbol Direktörü Süleyman Yücefaydalı, Yönetici Yasin Eren ve Takımın Teknik Direktörü İsmail Güzel hazır bulundu.